Gratis Bio

Jag ska försöka samla ihop poäng på gratis bio. Har sett tydliga bevis på att det verkligen funkar och det är inge svårt alls! Testa du med http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=68944

På bara fem dagar fick en tjej vid namn nathalie ihop sjuk mycket, två presentkort varav 1200 på H&M och 700 på Åhlens. Dock så råkar denna tjej vara nathalie peyre, men so what! Det man ska göra, det du ska göra, är att bli medlem. Inge svårt alls, sedan värva fler användare. Hoho

Wake up - Arcade Fire

Söndag är här. Världens mest meningslösa dag. Ångest inför morgondagen och så vidare. Idag har jag flera saker jag bör göra. Jag borde städa min garderob, övningsköra, gå promenad och damsuga. Men (alltid ett men).. jag har ingen lust alls att städa min garderob, och att övningsköra är så jävla tråkigt, faktiskt, gå promenad därimot kan ja tänka mig lite senare. Damsuga också.

Jajusste, skulle kanske fika med niklas idag också. Får se om han hör av sig och hur det blir.

Egentligen vill jag bara ligga kvar här i sängen hela dagen!

To-do list

Måndag: Slutar efter lunch. Blir nog körskolan efteråt
Tisdag: Inget rep. Övningsköra
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: LEDIG! =D Fira Bodil


det schteeks.. det vet du

Till min förvåning, lögarängen västerås fjortiZ människor osv, så var konserten otorligt bra! Faktiskt! Tomas rockade skiten ur dem flesta och veronica var super cool! Vincent därimot var ful och jag kom ganska sent inpå när han lirade. :) Jag och sophie cyklade ner.. väl nere kom hon på att hon glömt sitt leg. Jippe! Hon hade inget annat val än att cykla hem igen, då vi hade planerat att softa i öltältet under hela spelningen. Till min och vår förvåning igen.. så fanns det inte något öltält. Ska det va så jävla svårt att fixa fram eller? Haha, skoja. Men det hade vart otroligt skönt och jag hade förväntat mig det med tanke på att det stått där hela sommaren.

Vi blev sittandes på en kulle och sophie vimla i vimlet och tog lite fräscha bilder. Dock, så har hennes kamerasladd försvunnit så dessa bilder lär ju inte komma upp än på ett tag! Kalzone, Sandalen och biyänki var också med. "kan ni hålla käften" Våra grannar ägde.

Stan, mcdondalds, musses avslutades kvällen med.

Jag är väldigt besviken på dig. Försöker intala mig själv. Intala mig själv. Intala mig själv. Int Int Int Intala mig själv. Rave Remix 2oo8.

come in to the closet

Det blev en låååång dag tillsammans med mamma. Först var vi nere på rocklundamarknaden, sög som vanligt. Köpte dock en skinn plånka, riktigt nice! Sedan bikea vi till stan för lite lunch och shopping. Hon ville ha lite nya kläder och skor eftersom hon inte längre jobbar på posten så vill hon börja klä upp sig till vardags.

Blev mycket gå, fram och tillbaka, så jag är heelt slut i kroppen, framförallt fötterna. Nu har jag precis fixat mig lite lätt och ätit tacos, Snart ska jag möta upp sophie och bege oss till lögarängen. Laddar med veroinca och thomas. Sommaren är kort, dumpa mig, hon gör allt för att göra mig lycklig osv osv.. Det blir nog en BRA dag på stranden!

So long folks.


fyra är större än tre

Vissa dagar har man total bloggtorka, andra dagar, som idag, skriver man fyra inlägg under en dag. Kanske pågrund av att inte har så mycket annat för mig, kanske för att jag gillart'.

Sista för idag så tänkte jag bara tillägna denna låt som ungefär beskriver min dag, mest för att jag lyssnat sönder den. Kvällen bestod också av en svensk thriller - Borkmanns punkt.

Arcade Fire it is och låten heter No Car Go



Godnatt. Och imorgon väntas veronica.

restless restless

jag är restless!

De flesta drar ut ikväll.. en annan fattiglapp stannar hemma. Inga problem med det, nej. Därimot har jag problem med att det inte finns någonting att göra då alla är ute. Just därför är jag restless. Rastlös på svenska.

Åt på spicy hot idag, 13c såklart. DOCK ändå något nytt. Vanligtvis äter man det med ris, jag betalade 20 kronor extra och fick med nudlar. Himelskt gott, verkligen! Synd bara att det blir så dyrt. Nu har jag iallafall provat på det också. Repningen gick ganska bra. Vi är väll för lata egentligen, men vi jamma lite och körde lite gubbrock, fun as always.

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. har super tråkigt. Kanske en prommis. heeEEjj>zZ

K times three

Super skön dag! Efter skolan, som varade i en timme, gick jag hem till emelie och vi loda framför en varsinn talptop 8) Gjorde lite seriösa saker också som ingår i vårt projektarbete, så som läsa bloggar och hämta idér osv!

Nu är jag hemma och om yttligare en timme ska jag repa med empa och sofie. Efteråt blir det mat på stan hihi! Just nu chillar jag så mycket det går och lyssnar igenom gitarrinspelningar som jag gjort förrut. Jag har talang! Not. Det är kul ivarjefall! Ha en trevlig fredag och en riktig skön helg! hejZ

Klockan slår alldeles för mycket

Ungefär så det känns varenda morgon jag ska stiga upp. Dock så är/var denna dag lite annorlunda.

Jag hade ställt min klocka på 06.55, för att jag trodde jag började 9. Låg och snoozade jätte jätte länge, tillslut drog jag mig upp direkt till toaleten och skvätte några liter vatten i mitt ansikte. Pigg och alert tog jag fram mitt schema.. Till min förvåning så började vi visst 10.20! Holy liksom

Det betyder att nu är klockan 08.03, och jag börjar om 2 timmar och 17 minuter! What the *pip*. Nåja, det betyder att jag hinner med en god och icke stressig frukost, kanske fixa mig lite också! Det känns ju därimot onödigt eftersom vi slutar 11.20! Yes, Sug på den. Mitt schema är trotsallt ganska bra!

Time to pretend! Heirå

förändring förnöjer

Eftersom skolan dragit igång, ännu ett år, nytt år osv så har jag börjat tagit nya vägar dit också! YES! Har upptäckt en mycket smidigare väg, både dit och hem. Riktigt nöjd

Idag till mat fick vi kött potatis och bearneise sås! Hur gott som helst. Får inte glömma brockolin också. Sedan frågade min bror varför jag skulle ha mössa nu, då sa micke att alla har ju mössor året runt nu för tiden så varför frågar du det? Sedan undrade mamma vad den stilen hette, om man alltid hade en mössa på sig. Ingen visste. Av någon anledning kom vi in  på mode då sa min mor: - ja det är väl ungefär som när alla hade domdär jeansen på vår tid.. Puss och kram, eller va dom hette!?

Efter några minuter säger hon igen: Eller.. gul och blå hette dom ju! Alla börja garva som fan, micke påpekade att dom kunde ju lika gärna hetat puss och kram, "för vem fan döper ett ungdomsmärke till acne?"

Ja det var ett litet flumigt inslag av min dag! Nu går hostel på tv 1000 action. Den är väl för grov.

Imorgon ska vi repa och på lördag blir det lögarängen för att se veronica maggio! Får ju inte glöma bort tomas ledin och vincent heller, men veronica är huvudpunkten enligt mig. Påtal som spelning så måste jag bara till eskilstuna den 19 september (har jag för mig) för då spelar The Embassy på RAW!  Försöker få med mig sophie.. hoppas!

Godnatt sleep tight.

Dagens

..förövrigt så fota vi för första gången till projectstyle idag. Så fort sidan är klar, allt är godkänt osv så kommer det upp på bloggen projectstyle! Allt måste bara fixas till en extra gång.

Denna bild togs idag, dock inte för "ps", vilket som..

Dagens
..Skor är från converse
Jeans by Nudie slim fit
Tshirt från H&M
Kofta (som knappt syns) är från Bik bok
Jackan är en skinnjacka från Carlings
Och tillsist väskan som kommer från Indiska


twentyseven club

Idag har vi en ganska skön sovmorgon, och bara två lektioner. Onsdagar är den skönaste skoldagen =>

Efter skolan så mötte jag upp min mormor för en liten stantripp. Vi köpte garn för 650 spänn! Sjukt dyrt, tack mormiz! Hon ska sticka en tröja och mössa till mig. Grått till tröjan och en jätte fin varm gul färg till mössan. Ska bli väldigt mysigt till hösten. Dock så kommer tröjan ta ett tack, mössan därimot blir förhoppningsvis klar redan ikväll!

Vi tog en fika på globaliving, kladdkaka och kaffe! Så gott. Sedan vandra vi runt lite, hon shoppa skor och massa saker! Vi kollade på en kappa till mig och ett par efterlängtade skor från h&m.. men tror det eller ej, skorna var slutsålda :(:( och en passande kappa hitta jag inte. Inget föll mig i smaken helt enkelt. Så synd!

Ikväll ska mamma bort. David har åkt till pappa. Micke blir sen. Vad ska jag äta?! Får pengar. Det betyder antingen kebab eller pizza. VIll inte! uh, så äckligt. Eller.. en ubåtskebab vore gott. Men ush, vill ha riktig mat, men det finns ingenting här hemma ju.

Ska iallafall till mormor och morfar senare och kolla lite kläder och sådär! :) Kanske uppdateras det här senare..

"what if i where you?"
Sara "sarizzle" Cederborg


old shit

Black magic womens i guess



"Lilla" feting gänget år 2006


första riktiga skoldagen på cirka 80 dagar

..och herregud va jobbigt det var! Höll seriöst på att avlida sista lektionen. Dock så verkar de flesta nya ämnena helt okej. Det jobbiga är att vi får inte våra skåp förrens nästa vecka, vilket innebär att vi måste bära på jacka, böcker osv.. drygt. Rio har avgått från klassen, sorligt?

Idag tog vi första steget mot att nolla våra kära 1or.. sp1E! Akta er.. annars
heheheee

Jag och bodil hade stort sötsug idag, då vårt blodsocker var väldigt lågt. Därför, när jag kom hem, så åt jag lite flingor med mjölk, Goda flingor som innehåller socker! MUMS.

Nu tänkte jag kolla på greek.. men hittar ingen nedladdning av season 1 episode 23? Den kanske inte finns.. emma, vet du? Annars är det väl season 2 som gäller.. Solong!


the good old days?


*


Idag har jag vart på körskolan och suttit vid datorerna! YES! Jag har fått godkänt på alla delprov så nu ärdet endast repetion som återstår, sedan är det nog dags att boka provet. Efteråt luncha tjejerna på café gränden. Klockan fjorton nollnoll var det upprop i skolan och vi samlades och fick schema. Imorgon är det uppstigning runt halv 7, för vi börjar redan klockan 8 med inviduellt val.. jag har lyckats fått kulturmöten! Herregud, vad är det egentligen?

Det känns lite skönt att allt drar igång nu, dessutom är det bara 62 dagar kvar till höstlov! Yeeey. Idag fick jag månadspeng, lite mer än vanligt faktiskt! Synd bara att jag måste spara lite till coldplay som är om 24 dagar! Emelie, om du läsar detta så har jag en briljant idé about slå två flugor i en smäll.

Städa mitt rum, välja morgondagens kläder (japp, orkar inte med stressiga mornar) äta lite mat och duscha. Tillsist kolla på greek och äta poppisar ikväll. Mysigt!

"back in buissnes"
Sara "sarizzle" Cederborg


i can't forget what you've forgotten

Denna helg har vart händelserik lite till och från. Då man minst anat att något skulle hända, så har det hänt. En annan dag då man förväntat sig att göra något, så har det inte funnits något alls att göra.
   Fredagen var från början tänkt till en softkväll med film osv men avslutades på krogen.. och lördagen därimot var man mer eller mindre fixad och det var nog en av de mest rastlösa kvällarna under hela dethär sommarlovet. Förgyllde dock tiden hemma hos sophie genom att spela något frågespel. Jag gav upp eftersom jag hatar sådanna spel då jag inte är speciellt allmänbildad :)

Denna dag åkte min far iväg och plockade svamp. Jag och min bror var nere på stan och vi shoppade. ÅT HONOM! Jag är helt luspank så mitt shopping beroende gick över till att jag valde ut kläder åt david, ungefär. Sen åt vi mat och nu ska jag äta mat igen. Hö hö hö.. Slänger detta inlägg i utkast-korgen just nu, fast det kommer ju inte ni märka iofs så det var väldigt onödigt att jag skrev denna mening.

Vilken energi! Nu skulle jag kunna skriva världens inlägg tack vare den otroligt näringsrika maten det bjöds på här hemma idag.. Kill me! "Köttfärsfräs med rotgrönsaker och potatis". Skulle hellre vilja kalla det rotfräs med lite köttfärs. Gick ner iallafall. Imorgon är det någon form av GI-gratäng som står på matsedeln. "Giccohini"? Ungefär..

Bara att bita ihop, har ju bevis själv på att GI mat faktiskt är super bra! Hela förra våren, wioh! Bortsett från vissa pizza stunder.

Nåja, slutpratat om mat! Tror jag ska ändra rubrik på min blogg till typ.. saras "allt om mat" istället för lust of the libertines. Hehe

Från musikvärlden så har denna helg bestått av ett gammalt band, men ändå nytt på något sätt. Soundet är nytt, innehållet är gammalt? Shiny toy guns it is, enyoj! Länkar en länk.. eller laddar upp en video istället. Höj ljudet! Kvalitén är inte den bästa!



Nu ska jag "surfa" vidare och senare ikväll kommer johanna hem från grekland. Ska träffa henne om det inte blir allt för sent, sedanblir det till att kolla på fler greek-avsnitt. Jag är redan på avsnitt 21! Så spännande! Ha en trevlig kväll

"Sista dagen på det sista sommarlovet"
Sara "sarizzle" Cederborg

Kir-båten

Gårdagen övningskörde jag osv.. det gick ganska bra men så jobbigt och tröttsamt att koncentrera sig hela tiden. Efteråt åt jag såklart spicy, tog friterad kycklingfilé, stort plus om man har 13c's sås till!

Frammåt kvällen begav jag mig till sophie där vi skulle kolla på film. Ingen av oss hade därimot någon aning alls om vilken så det gick ganska segt. Timmarna gick, vi åt tacos (japp jag åt igen) och chillade framör datorn, lyssnade på shiny toy guns. Sen, helt plötsligt, blev vi sjukt pepp på att hitta på något!

Runt 11 åkte jag nog världens galnaste "taxi". Det var ingen taxi.. det var en helt vanlig personbil med en chaufför galen som galnaste galning och enligt rykterna hade han inget körkort. Jag har nog aldrig var så rädd. Spelade ingen roll vad vi sa, han stannade inte. Sophie - "om du stannar får du förfan ett ligg med mig" Ioooouuuwwwwwhh (bromsspår) yes, då kunde vi njuta av en tvärnit sen gick vi av. Dock inträffade aldrig det sophie sa, som tur var.

Senare lämnade sophie mig själv tillsammans med, några som vi mötte upp på stan, niklas och lakebeach! haha.. sjöstrand mathias. Gick runt lite, hamnade på bill och bob, väldigt trevligt. Klockan blev mycket, fööör mycket. Missade lokalbussen. Vi fortsatte till taj mahal, dock en väldigt kortvarig stund. Klockan blev dock ändå ännu mer, och missade ännu en gång sista irsta bussen (som går förbi skiljebo typ, vart min far bor) Happ tänkte jag..

Niklas insiterade att gå med mig hem eller betala taxi och grejer, kommer inte på frågan. Jag vandra hem själv och det gick så bra så! Tog cirka 40 minuter, så då fick man motion på köpet =D Gissa om det var skönt att slänga sig i sängen då? Japp

Idag blir det nog heelt lungt. Är inge sugen på att göra något nu iallafall. Kanske att min inställning ändras snabbt senare, som igår! Peace ya'll


frågestund

wiho! vad kan passa bättre än en liten frågequiz här i bloggen medans sophie dushar? klaga inte på felstavningar, sophies tangentbord är inte helt friskt..

Vad gör en bra blogg i dina ögon?

Den ska vara intressant och framförallt inte självsik och överklassig som vissa har tendens till att framstå som. Humorär ett stort plus. Det ska vara kul att läsa!


Varför började du blogga?

Hmm, det är historia. Det började nog mest pga känslan att det va större och mer seriöst än bananaisland elle lunarstorms dagboks funktion.


Hur gammal är du?

Arton år och sju månader


Favoritbloggar?

Mesta dels mina vänner, som ni kan se länkade längst ner till vänster. Samtidigt läser jag de mer "populära" också så som blondinella, kenza, lisas place, morderniteter osv..


Har du någon stilikon?

Till och från.. inspireras av citymode men också 60talets modeikoner.

Favoritplagg?

kjol.. fast jag älskar skor.

Favoritfärg?

Brunt och beight. Älskar höstens färger


Är du modeintresserad?

jag gillar mode


Har du pojkvän?

Vart kom denna fråga från? nej


Vad gick du för linje på gymnasiet?

Jag går samhäll


Vad tycker du om Kissies påhopp mot bland annat Linda Bloom och TuMadre?

ingen åsikt

Vad tycker du om bloggerskor som Kenza, Blondinbella och Kissie?

Dom har ju lyckats iallafall.


Var bor du?
I staden gud glömde bort.. Västerås

Hur länge tror du att du kommer blogga?

Har haft uppehåll. Jag kommer nog hålla på tills jag inte får tid längre.


Tänker du gifta dig inom 10 år?

Den som dör får se.. eller lever menar jag.

Har du funnit din största kärlek?

Nej, men måste medge att jag trodde det för ett tag sen.


Drömyrket?

Någon form av mediasäljare, proramledare i en humorshow!

Hur många barn vill du ha?
två i guess


Vad är det första du gör på morgonen (förutom det vanliga)?

Det bror på vad det vanliga är?

Vad tror du på då det gäller Gud osv?

Tror något iaf

Tjänar du pengar på din blogg?

Alldeles för mycket


Bästa barndomsminne?

Stenen utanför sophies hus där hon lärde mig att tycka om både kebab och kinamat.


Vad blir ditt nästa köp?

Ett par skor.. time will tell. Sjukt snygga bild kommer senare när jag får pengar hihi

Skulle du kunna se dig som bloggare när du är 50?

absolut.. åldern har inga gränser

Hur ser din drömfamilj ut?
svensson svensson

Varför bloggar du?
För att det är en cool sysselsättning plus kul.

Favoritgodis?
lysmelk

Drömkille?
ingen aning vem bryr sig, inte jag iallafall haha skoja aja hejdå


friday it is

heeeeeelg! ja, helgen uppskattas för då tänker jag inte läsa teori! så är det!

Glömde nämna att igår åt jag världens godaste husmanskost. Stekt falukorv med mackaroner och ketchup! Smakade värlsgott! Kanske för att jag inte hade ätit på 5 timmar, kanske för att det var vanliga mackaroner (här hemma serveras bara fullkorn :( ) eller så är det bara världens godaste husmanskost.

Snart ska jag åka till pappa och vi ska nämligen äta ute ikväll, eller köpa hem. Så jag undrar vad det blir. Kanske lite spicy hot? Hm.. vore gott med en u-båts kebab också iofs Nej, spicy lär det bli. Sedan ska nog jag och ellinor kolla på film hemma hos sophie om vi kan få larsa att lämna huset. Undra om man ska poppa popcorn då?

Ja, som ni kanske förstår så kretsar mitt liv kring mat. So long!

jackie will save me

Väcks av klockan som ringer halv nio. Är super trött och vill inte gå upp. Tillslut, efter cirka 40 minuters om och men stiger jag upp och duschar osv. Efter jag fixat klart mig tar jag tag i frukosten. För en gång skull är jag hungrig. "Mm va gott med en macka med skinka" Kommer ner. Får slag. Letar igenom kylen. Ingen jävla skinka. Inget pålägg i huvudtaget! Jag skojar inte när jag säger att jag stod och sa för mig själv "det här ska ni få sota för" "dö dö dö dö"
Haha, herregud. Tillslut hitta jag makrill men det var inte så gott när jag förväntat mig något annat.

Så därför tillängnar jag detta inlägg till alla som inte har mat :(

Nu är tanken att jag ska cykla till körskolan. Typiskt! Det börja precis regna. ÅH! Orkar inte cykla nu, men måste. Ska möta emma och sophie på stan klockan 1.

Idag är det den 22 augusti och, jag checkade tillbaka i min bilddagbok. Då hade jag rekomenderat denna spelningslista, som jag förövrigt hade flashbackat från den 22 augusti år 2006! Alltså.. detta var musiken som gällde för två år sen..

billie the vision and the dancers - nightmares
Sahara hotnights - keep calling me baby
everlast - babylon feeling
billie the vision and the dancers - i'm pablo
D.A.D - Laugh 'n' a half
deportees - damage goods
maximo park - apply some pressure
the kooks - seaside

Nu ska jag kila! Ha en bra dag Puss!


spleen united

Egentligen känner jag mig jätte duktig. Men samtidigt så känner jag mig sjukt kass.
Jag har vart på körskolan varje dag, till och med idag, trots oändlig trötthet och ont i huvudet. Det är creeds.
Sen kommer vi till godis fronten.  Äter way to much godis då jag är rastlös. Ikväll tänkte jag kolla på hanibal. Måste ha något gott. Hatar mig för det! Skönt att skolan och framförallt rutinerna drar igång snart. Jag har iallafall införskaffat mig en almenacka :) Påtal om almenacka.. ska en sådan behöva kosta 100 spänn? Det är ju så sjukt dyrt. Jag fick betala 129 kronor för den jag köpte. Usch..

Igår var jag ut med tjejerna. För kul. Hatar dock vimmelbilder. Menmen, en del av livet!



 


Scott foster

Lite charmig är han väll iallafall?




Reckoner by Radiohead





Nyss kollat på en film som hette "going greek". Den handlade precis om greek, alltså collage och studentföreningar osv osv.. dock inte så jätte bra! Hade nog för höga förväntingar efter att ha sett greek. Hoho! Så därför ska jag ta och kolla på lite greek soon och sedan sova, för imorgon ska man ju till körskolan klockan 9-10!

Drog fram en skiva med the shins som jag lyssnar på just för tillfället. Creds!

den 19 augusti 2008

Morgonen bestod åter igen av teoriplugg med jois och joss! Åt god kladdkaka och ben and jerry glass! *Så typiskt att solen ska skina när man planerat att plugga, det resulterade ju i lite att pluggandet blev ungefär hälften så insentivt.

den 19 augusti 2008 ska jag ha det heel coolt här hemma. Först, alltid en dusch inte lukta usch stå högt i kurs! Sen ska jag städa lite i mitt rum. Efteråt, (bror, läser du?) vill jag köpa något gott och kolla på en bra film. Jag är glad idag. Har hunnit med ganska mycket, fått motion då jag kriga på cykeln, pluggat teori och sen ska vi äta god mat! wiho, emma vet hur det känns. På menyn står kyckling wook :)

Igår var jag somsagt hos andreas och lagade mat och kolla på hipphipp! Hur gott som helst och hur roligt som helst också.

"Vilket team vi är! Det är på denhär nivån vi ska jobba. Im on fire, nu går vi ner på stan och så interjuvar vi någon.. eller imorgon! vi gör det imorgon!" - Morgan pålsson, världsreporter.

Happ, dags att ta tag i dagens sysslor! Se you later aligator.

duktig sara

Uppstigning klockan nio var det som gällde. Snabbt in i duschen, koka varm choklad och grilla en riktig toast! Åt frukost samt lyssna på radion och läste morgontidningen.
Klockan 10.10 befann jag mig på körskolan.. tre timmar senare påvägen hem. Japp.. tre timmars sittande framför gruvegårds värdelösa datorer har min dag hitills bestått av. Varmt och fel på alla frågor ungefär. Som tur var kom johanna och då gick det lite bättre, peppen sattes igång osv.

Skulle boka in nya körlektioner med en annan körlärare, då min förra slutade. "ah jag tänkte boka med helena, peter rekomenderade mig det"
- "Hm.. men helena avgår ochså tyvärr redan på fredag! Så.. bara att välja en annan" Tillslut valde ja sammy, då johanna tror han var något för mig! haha

Imorgon väntas teoriplugg tillsammans med johanna och josefin, aka. jois och sandalen! Shysst att dra igång nu va!

Ikväll ska jag och andreas äta mat osv! mat är ju gott.. Nåja! Solong nära och kära








Johanna, Sara och Josefin

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

Suck. Andas in, andas ut. Kollar ner i golvet. Huvudet faller lätt.. vilar i din hand. Blundar, det blir svart. Suck, andas in och andas ut.

För helt plötsligt kändes allt så jobbigt igen. Endast en vecka kvar av sommarlovet. Ångest. Den sista veckan av mitt "liv" kommer innebära teoriläsning klockan nio varje morgon. Bit ihop.

Har precis sett greek, avsnitt 10. Helt klart det sorligaste hitills, och även det mest irriterande och händelsrika. Spännande.

"Det är så mycket man vill, men så lite man kan göra"


indie rokkers

it is!

Festen igår var bra. Fööööör bra! hyper super trevligt och massa kul, tyckte jag, även fast jag för den mesta delen satt utomhus på verandan och drack whiskey tillsammans med niklas. Massa trevligt folk kom över till ellinor, både kända och okända ansikten. Jag drack förövrigt jätte goda drinkar med lime i!

Happ.. något mer värt att nämna hm.. inte så mycket! Endast tack ellinor för den 16 augusti år 2008. Jag vill ockås tacka sophie åström som snodde min tröja (har även hört rykten om att emmas skor var borta.. sophie it is) och tillslist niklas för sällskap hem inklusive en väldigt väldigt god whiskey? right..

Idag skriker det chips från min mage. Så, chips it is och massa tv och greek avsnitt såklart! Nu följer lite vackra bilder..

 
 
   


arton timma sextiotvå minuter

För arton timmar och 62 minuter sedan skrev jag mitt förra inlägg! Lägg det på minnet va!

Kräftskivan var otrolig! Det kunde knappast blivit godare. Jag och bianca gjorde jätte goda smörgåsar med räkor och grejer, sen hade vi kladdkaka med glass och bär till efterätt. Får ju inte glömma bort själva huvudrätten.. kräftor såklart. Det blev perfekt!

Efter att ha ätit massa godsaker blev alla sjukt trötta och mätta. "Gud va trött jag blev.. och mätt, vad är klockan.. 1? - jois
Nej.. klockan var halv 11. "Jag känner mig som en pensionär"

Jag är klar fixad. Fest fixad. Ska gå hela dagen och vänta på att få åka till ellinor. Ska till köping innan på min farmors "födelsedagskalas" haha.. tur att mitt smink brukar hålla 24/7 ;) Påtal om smink.. som leder till kosmetik.. som leder till skönhetsprodukter.. som leder till schwarzkopf got 2 be smooting lotion, så är det bara något jag måste rekomendera till alla er med frizzbarr!
   Jag som naturligt har lite halv-frizzit-lockigt hår använde got 2 be produkten på handukstorkat hår, och jag skojar inte när jag säger att det blev hur lent som helst, och framförallt inge frizz allt och håret la sig, för en gångskull, rakt! Perfekt innan man ska platta eller föna håret. Därimot, ingen rekomendation för er som vill ha lockigt! Så, tummen upp för ett av de svåraste skönhetsprodukts-namnen, schwarzkopf got 2 be collection!

Klockan tickar.. 12.26. Vill åka nu!!! Men, vi åker inte förrens halv 3.. Kanske borde ta och laga lite mat nu så jag har något att stå på kvällen ut!

Det ända som tynger mig är kvällens klädval. Hallå? Det är ju årets fest som står på schemat!! Skämt och sido.. har alltid samma "fest" kläder.. både till vardags och fest. Herregud, hur går det ihop? Måste ha något nytt.. något fint.. något mysigt och höstigt! För det är höst nu. Det är det..

Blev så otroligt avis när jag såg emelies nya skor från monki. Jag älskar skor, för er som inte vet. Usch, vill med ha!

Nu tror jag att ja lyckats fylla ut et blogginlägg med massa onödigt men också vettigt. Ta till er kära vänner, för en dag kommer ni också stå där vart jag står! So long peace king

kräftskiva nr. 2

Ska bli så gott! Och så kul att träffa alla tjejor från klassen. "Skivan" ska va hemma hos bianca, som förövrigt också är min kära syssling. Jag ska snart hjälpa till att dekorera och så vidare och så vidare.

Imorgon är det lördag!!! WIHO!

Förövrigt så har det gått 1 år sedan daisy spela sin sista spelning på åfesten i eskilstuna! Känner nervositeten.. ungefär! Hoppas repningarna drar igång snart igen med empa och sofie. "K times three" Eller?

www.saracederborg.bilddagboken.se


hancock och dead end

Med cirka tjugo bullar var, samlade i kompostpåsar, var vi laddade inför lite movie night hos emma. Lurade mor min på 50 lapp, femtiokronor såklart, då jag sa att jag åt ute, fast egentligen åt mat hemma hos sophie! Grejt, 50 kronor rikare!

Hos emma kollade vi först på hancock, vilket var en ganska bra film faktiskt! Lite action sådär höhöhöö.. Andra filmen, som vi förövrigt väntade på jätte länge, var dead end. Herregud säger jag bara. Kan det vara 90-talets psykigaste film? tänkte jag.. DOCK, så ser jag nu efter lite research på google att den är från 2003. Vilket som, den var en blandning mellan en sjukt läskig skräckis och världens psykigaste reality film. 4 av 5 toasters!

Tanken för ikväll lyder: Invänta fotografier från sophie, bestämma morgondagens sysslor, få hit ett greek avsnitt, se det, och somna!

Förr gjorde ja upp en "to-do" lista.. ska börja med det snart igen, eftersom snart drar ju skolan igång, viktigt att veta vart man har allt ;) Nästa vecka börjar min alldeles egna intensivkurs i teoriläsning. Skämt och sido, måste till körskolan varje morgon, min mamma tvingar mig. Intressant..

Fredag - kräftskiva/gottekväll med efterlängtade klasstjejor
Lördag - släktfika köping och senare fest hos ellinor!
Söndag - farmor 76
Måndag - körskolan, träffa andreas
Tisdag - körskolan
Onsdag - körskolan
Torsdag - körskolan
Fredag - körskolan, pappa
Lördag - körskolan, pappa
Söndag - körskolan, pappa
Måndag - skolstart!!


Nu ser jag att bilderna överför som aldrig förr.. så antar att det dyker upp några snart här..

   

                              


saracederborg.blogg.se

Idag hörde jag gossip om att det skulle ske ett bullkalas hos ellinor! Självklart kommer jag befinna mig där på plats, 4 a clock!
Va gott. Och mysigt med bullbak!

Har åkt på ett virus. Iallafall vad jag skulle chansa på. Förkylning it is och det suger enormt.

Gårdagen var roligt. Började på bill och bob tillsammans med sophie, andre, anna och thomas. Efter ett tag gick vi till pluto och det var väll ganska roligt. Roligast av allt var nog på bc efteråt. Världen är allt liten. Stötte på en pojke som jobbade på min plastpappas gamla jobb. Varför det var roligt var lite för att han hatade sin förra chef (far) och så träffa han mig så det var verkligen skit kul att disskutera.

Dags att baka bullar! Solong

Tack för en trevlig kväll!








Ciao bella adios amigos

Snart dags att möta upp anna, andre, thompi och sophie utanför bill och bob. Happ happ har fan inget att skriva kände bara för lite uppdatering... och svära har jag också börjat gjort!
Okej, nu gör jag ju det ganska ofta till vardags, men inte i min blogg! Den är oskuldsfull..

Nej nu vet jag inte vad jag pratar om. Sophie är pågång. Dags för mig att röja upp lite i mitt rum. Hoppas alla får en trevlig onsdagskväll! Ciao bella adios amigos


Väntar desperat

Väntar despterat på att ännu ett avsnitt av greek ska bli klart. Ber om ursäkt för gårdagens felstaving, det ska naturligtvis vara greek inte geerk!
Vädret suger och jag tror nästan bestämt att jag åkt på en förkylning. Min hals värker något enorm och jag är väldigt glad över att det enda jag just nu får i mig är thé och ostbågar. Vilken härlig kombination! NOT

Drack lite green the nyss på morgonen och tänkte starx lägga mig i sängen och kolla på tv eller film. Eftersom allt ska ta sån jävla tid här i livet så gör jag ännu en liten fråge quiz!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
hm.. det händer
2. Har du sett din bästa vän gråta?
ja, det har jag
3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
allt möjligt! haha skoja, domdär små vita med röda prickar
4. Vad åt du senast?
ostbågar
5. Har du fått någon komplimang idag?
ja faktiskt :D
6. Har du varit med i en rättegång?
nej men nära på
7. Är du polare med grannarna?
mest äldre, så inte så värst bra
8. Vilka språk pratar din mamma?
swedish
9. Vilka länder har du bott i?
sverige
10. Senaste piercingen?
öronen?!
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
länge sedan.. aha oj 15 minuter, trodde timmar.. eh det var väll  i söndags
12. Gay?
owen is
13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
who hasn't?!
14. Har du äggat någon?
nej fyhellvete
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
nej
16. Suger det här?
lite :D men jag kämpar vidare
17. Har du varit på stranden?
beachen menaru? ja
18. Har du haft en stalker?
varje dag
19. Minns du dina/din musiklärares namn?
kan man glömma göran?
20. Hur bra är din syn?
för bra för att få glasögon
21. Har du varit på ett party?
hahahaaa
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
utom min kontroll!
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
jag skulle bli glad att någon är det hahahaa
24. Har du varit utomlands?
för många gånger
25. Har du sett din bästa vän naken?
nära på :( hahaa
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
mina föräldras? eftersom det är det enda..
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga
slagsmål?
oja, då skulle ett till slagsmål uppstå muhaha
28. Var är dina syskon just nu?
vid sin data
29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
att jag levde som i disturbia och blev instängd och grejer
30. Vem ringde dig senast?
min mor
31. Vilken tid gick du upp imorse?
11.17 inte en minut senare
32. Vad har du gjort i helgen?
festat.. partat.. ätit
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"hej sötnos, riktigt kul att prata med dig. Kanske ringer någon dag!"
34. När var du riktigt sjuk senast?
typ nu? nej men på min födelsedag
35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
hm.. lasse lindh! eller bassisten från hästpojken
36. Vad finns i din bakficka?
har ingen bakficka
37. Har du färglinser?

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
hade precis kollat på greek
39. Vad är det första du gör på morgonen?
springer ner och gör thé eller choklad som jag sen spiller ut, oftast :S
40. Vad ska du göra efter det här?
kolla greeeeeek!

Vad är meningen med detta egentligen? Det är ju som att skriva en dagbok om sig själv och sina vanor. Funny! Därimot, vem fan kommer på dessa frågor? haha.. Take care

apparently unaffected

happ hepp klockan går fort när man har roligt!

Har nog suttit här vid datorn i flera timmar nu.. kollat på en film på tv, tvvärr så krånglar det enormt då man har parabål så egentligen blev det inte så mycket film.

Imorgon ska sophie går ut på krogen för första gången i hela sitt liv. Det ska bli riktigt kul att se henne trappa på sina klackskor på plutos dansgolv. Pax för att INTE bära henne hem. Hihi, skoja :)

Nähä nu väntas bara det bästa av allt. Jag har själv, alltså helt själv, laddat ner ett geerk avsnitt! wiho, femman it is och ska snart krypa ner i sängen och kolla på det. Ska bli riktigt kul. Förövrigt jag visste väll att, va heter han nu igen.. owen? är gay! knew it!

jaha nehe inte fan var dethär mycket till uppdatering. Ellinor emma sophie jag vet att ni läser, därför frågar jag er, här öppet, har ni löst alkoholintaget tills på lördag?

Ha en trevlig kväll!

tisdag

Blev stan en snabbis sen hem till sophie där vi provade henne nya kamera. Här följer ett litet smakprov på några väldigt vackra bilder!

      


alla gör det

Nästan! Så, jag ska med svara på lite dumma och onödiga frågor =D Bra tidsfördriv!

Jag heter :  Sara Cederborg
När fyller du år : 12/1
Tycker du om någon just nu:  Såklart, alla i min omgivning.
Om sex månader: har jag nog fyllt år wiho och har massa pengar och då väntas tatto. Körkort lär jag ha
Jag samlar på : ingenting medvetet..
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sophie eller Johanna
Har du sovit i din egna säng inatt :  ja
Har du strumpor på dig nu :  nej :)
Hur svarar du i telefon :  Hej det är sara
Vad ska du göra ikväll : Kolla på tv och "ta han om mig själv"
Vad ska du göra imorgon : Gå ut på krogen skulle jag tro
Vad vill du bli när du blir stor: Jag vet inte men om jag måste bli nått så mediasäljare kanske
Är det okej att gråta : Såklart
När grät du senast : oj, det var väll typ förra veckan kanske eller när jag kollade på film i söndags
Vad skulle du göra om du vann en miljon : göra allt jag inte kan göra om jag inte vann 1 miljon
Bär du glasögon eller linser : önskar jag gjorde det
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder : absolut inte, huvudsaken jag trivs i det jag bär
Vill du gifta dig : om jag träffar den rätta i framtiden
Vill du ha barn :  oja
Solar du ofta : om vädret tillåter! JA! solarium, inte allt för ofta, mycket förr dock
Är du bra på att laga mat : har lärt mig av mästarn! helst tsm med sophie
Är du flygrädd : Nej
Hur vig är du : nja, ganska..
Vilken är din favorit glass : calippo
Tycker du om sushi : aldrig ätit
Vad äter du helst när du ser på film :  chips såklart!
Har du tandläkarskräck : nej
Vad heter du i mellannamn : Therese
Är du morgon- eller kvällsmänniska : Både och i guess
Vilka hår färger har du haft :  oj.. listan kan göras lång! ljusbrun, illröd, mahogny, brun, svart, mörkbrun, violett, orange...
Är du beroende av något : hehe typ salt (chips)
Röker du: nope :D
Senaste låt du hörde : dendär.. just dance
Brukar du bädda sängen : mm, nästan varje dag
Hur många timmar sover du på en natt : runt 9
Senaste bok : minns ej namnet, handla om en mor som fölora hela sin familj i tsunamin. Verklighetsbaserad
Vad var det senaste du sa : hejdå
Önskar du att du bodde någon annanstans :  ja ibland
Vem kramade du senast :  gud det är illa, jag minns inte!
Saknar du någon nu : på sätt och vis
Hur många lampor har du i ditt rum: för många.. sex st 
Vem ringde dig senast : mamma
Vad är du allergisk mot : äpplen och pollen
Var du glad igår : ja det var jag!
Känner du dig värdelös : aldrig
Har du somnat i skolan någon gång : ja det har hänt lite lätt
Tror du på gud : ja tror det..


i got soul, but im not a soldier

..och tårta blev det. och kakor. och en bulle. och chips! Sophie fick en ny digikamera! Avis? Japp

Nike reklamen är ju typ världsbäst, åtminstone låten. The killers är det, wiho wiho!
Denna kväll spenderades hemma hos sophie. Vi kollade på en film "one missed call". Ganska bra rysare/thriller faktiskt. Det kändes som om alla kollade på mig när jag cyklade hem. Det satt en pojke på bänken vid ica. Ingen brukar sitta där. Framförallt inte klockan halv 12 en måndas kväll.

Imorgon ska bli en lugn ta-hand-om-dig-själv-dag. Ska sola, göra kroppsskrupp, måla naglar, ansiktsmask, fotbad, klippa luggen, rensa mitt smink och garderob om jag orkar! Mys!

Nu ska jag se yttligare att avsnitt av greek, nr. 4! Hoppas emma är avundsjuk :D

"Hur ska jag göra då? :( "


it's right it's wrong

it's right it's wrong

Nyss duschat och gjort en hårinpackning. Riktigt skönt var det. Dagen bjuder på, inte så mycket? För sophie bjuds det på säkert något enormt. Ska över dit och jag hoppas jag får tårta.. fast egentligen tycker jag inte om tårta så mycket. Kakor och bullar vore något!

Jag skulle vilja ha en systemkamera. Spara spara spara!

På tv sänds någon dokumentär om jojo-bantingen. Sjukt, insejn och meningslöst! Ikväll tror jag (om det inte bjuds på något riktigt oemotståndlig kvällsmat) att jag ska köpa mig en räkbaugette på ica eller statiol. Jag gillar mat! Herregud

"Innan jag vägde mig hos james vägde jag.. 60 kg. Nu efter en veckas moffande av skräpmat mm. väger jag.. 65 kg. Jag är tjock!"

Herregud. Kvinnan är runt 30+ och väger 65 kg. PINNE?!

fix fix fix nu så rätt så fel!

run to the avalanche

Usch! Det var jobbigt.
Allt bara påminner om allting. Funkar ju inte

Man vet själv fast man förstår inte. "Hjärnan vet men hjärtat vägrar förstå" så sant så.

Nu ska nog dethär lösa sig.

Åker till ikea idag med phie. HOPPAS dom har någon god mat på resturangen där. Annars kanske pizza hut?

Fortsättning följer..



.. och ja dom hade ganska god mat på ikea. Både jag och sophie tog kötbullar med potatis och gräddsås. Det var hur gott som helst med riktig husmanskost ;)

Till efterätt åt jag glass. Sedan chilla vi lite i en skön soffa inne på varuhuset. Det var ganska roligt. Påminde mig om förrut när en reporter från en tidning skulle bo på ikea i en vecka eller något. Det skulle jag med vilja göra.

När dagen var påväg att sluta insåg vi att det inte gick några bussar hem. Då kom mina föräldrar och hämta upp och och skjutsa oss till sophie. Där blev det lite soft chill i hennes säng tillsammans med datorn och en skål poppisar. Larsa kastade en skräppåse på mig. Vad är ditt problem? Haha skoja

Nu har jag precis "designat" sophies blogg lite smått och sitter här rastlös. Funderar och gör research på om kashmir bara har en ny låt år 2008 eller om det finns fler. Är väldigt nyfiken..

Imorgon börjar en ny vecka.. näst sista av hela sommarlovet. usch! För att planera (som vanligt) så tänkte jag gå över till phie's mor imorgon och äta yttligare lite tårta. Sedan på onsdag så antar jag att det blir till att gå ut på kvällen.. och på lördag ryktas det en hej dundrande fest hos ellinor. Annars är jag i stortsett en rastlös tjej på 18 år som också är pank. Jag skulle vilja ut och fiska iofs..

Nåja! Dethär är väl vad man kallar uppdatering. So long


hej å hå

Kära vänner! Jag är tillbaka.


Förstår att det har vart jobbigt osv under alla dessa fyra otroligt långa dagarna. Men, sanningen är den, att jag har faktiskt haft massvis med andra saker att göra! Fullt upp.


Göteborg var galet. Då menar jag galet. Det går inte att jämföra med någonting annat jag någonsin upplevt. Tågresan, liseberg, hotellet, utgången, spårvagnarna och allt trevligt folk är bara lite utav allt man upplevt.


Jag gjorde något jag absolut inte ångrar. Jag åkte balder. Herregud! Det var sjukt läskigt, började med en backe på 70 graders vinkel, förföljde med tusen liknande backar. Äckligt!


       

Dagen fortsattes på liseberg, massa kul. Åt senare på en jätte fin resturang. Upptäckte "bara" 2 hårstrån i maten men lite skit rensar magen, eller?

Kvällen spenderades för på hotellets bar där tjurkärringen fick damp. Vissa brukar ju ha generösa och läckra män som jobbar som bartender, men här satsade man på stort! Drinken serverades av en medelåldrig kvinna på kanske 50+. Fortsatte ut till ett jätte mysigt ställe där vi tog några drinkar och hade allmänt kul. Avslutade kvällen på världens galnaste krog. Folk dansa på bardiskar, alla hade backslick inklusive chinos och skjorta. Champagne och vin dracks av skapligt rika män och dansbattle agerades på dansgolvet. Riktigt ravemusik spelades och allt var galet.


       

"Vi hade i alla fall tur med värdet". Kunde inte begärt mer. Dock så regnade det på kvällen, gjorde inte så mycket, då boendet låg mitt i city ungefär. Tyvärr fick jag och vinden aldrig uppleva way out west, och kanske en av världens finaste spelningar? Broder daniels hyllnings och sista spelning till Anders. Hade tydligen vart värt allt. Men men.. har förstått att man inte kan göra allt =D


Har hunnit vart på inflyttningsfest och fest hos maggie. Mikaela och jocke har flyttat ihop och vi var på plats för att fira deras lycka, typ. Dom hade fått ihop det jätte fint på bara en vecka! Det bjöds på bål och chips och massa dans. Kvällen avslutades hos maggie där man träffa lite "gött" folk.


       

080809 - Sophies 18 årsdag. Sophie Åström blev stor. Alla samlades ute på västerås flygfält. Fallskärmshoppning stod på schemat.

"Vad är det dom släpper ner?" Sophie skulle utan förvarning hoppa. (dock så hade hon tjatat om det ganska länge). Ren upplevelse att bara kolla på. Såg ut som små gråa stenar som kastades ner från ett mini flygplan. Det var galet, sjukt och vuxet behärskat! Gottat massvis idag med tårta och chips och glass och nuitella. Tacos blev det också hemma hos sophie med larsa rickard och mig och sophie! Trevligt. Jag och sophie har spenderat hennes födelsedag ganska lugnt, då vi tog till rejält igår. Blev lite chill här hemma, vi spelade bl.a luffarshack.


   

Nu måste jag ju erkänna att tanken var att jag, med detta inlägg, skulle försöka ta igen dehär dagarnas bloggande. Inser dock nu att det kanske inte kommer att gå. Hur långt ska jag skriva? Kommer det vara intressant? Tveksamt.


Sophie har i alla fall lämnat mig för dagen och jag tänkte ta att ladda upp lite bilder på min bilddagbok och dylikt. Imorgon ska jag förmodligen till IKEA.

Niklas slogan - "sänk yourself with me and be happy for the rest of your life"

"jag hoppades på det bästa"
Sara "sarizzle"Cederborg


du är min idol

tack och jag älskar dig!

Det är jobbigt nu men jag åker iväg idag. Ska bli skönt och så jävla roligt med tjejorna. Götet 08 är här.

"Tänk inte mer på det. Kärleken är blind sara. Man tror att man vet allt bäst! en egentligen ska man lyssna till sina nära och kära för dem ser saker man själv aldrig sett. Godnatt nu"

"Ja det är svårt och kommer alltid att vara. Men man är stark. Vi är poeter tillsammans när det kommer till kärlek, men ändå gör vi misstagen. En del av livet helt enkelt"

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Hejdå nu, för ett tag!


Kräftskiva

Ikväll blir det kräftor och räkor för hela slanten! Samt ost&kex, baugette, bounjourost och massa gott gott! Förtelsen kommer att hållas hos Ellinor. Mysigt. Kanske inte världens bästa väder.. men somsagt, det finns inge dåligt väder utan nedast dåliga kläder!

Jag har skrivit ut lite snapsvisor till ikväll och kartor och spårvagnstider till götet. Imorgon bär det av!

Happ hepp, lite taggad man är för ikväll. Ännu mer taggad inför imorgon. Dock så är det ju dedär med att packa som tynger mig. Vad ska jag ta med mig, är det för mycket, kan inte bestämma mig osv osv..

Sugen på räkor. Och en kräfta. Lite chips vore gott. ÅH!

"Chattar" med vinden på msn messanger. Pepp inför morgondagen. Kupé-resan dit kommer nog slå det mesta.

"Du är så jävla dum i huvudet så det inte är sant. Jag tycker enligt mig att du kan ta och fara åt pipsvängen!
Far åt pipsvängen <- Dra åt pipan <- Dra dit pepparn växer <- Dra till ett varmt ställe <- Dra åt helvete!"


Kasper Eistrup

Jag kan lyssna på dethär hela natten..


tid, du är dig inte lik

Dra åt helvete med allt, ungefär!

Hahahaa.. jag brukar aldrig, aldrig säga helvete. Inte att man ska dra åt det iallafall! Det kändes skönt. Du har bara dig själv att skylla. Helvete.

Helvete (av
Hel, det fornnordiska dödsriket, och vite, 'straff') är enligt många religioner den plats där döda människor lider följderna av onda gärningar och ont leverne under livstiden på jorden.



"Känt folk röker KENT, för det är god smak att röka KENT"
Sara "sarizzle" Cederborg


SE nr. 1 - 1957

OMFG! Vissa tycker det är helt ointressant men johanna känner mig! Hon hade fått tag på gamla SE tidningar från 50 och 60-talet! Sjukt grymma, sjukt fina och sjukt roliga! En tidning kostade 75 öre på den tidetn. Sjukt! Seriöst.. mer inspiration kan man inte hitta. Tack så mycket hjärtat!


"för att jag vet att du tycker om sådant"

Idag ställde jag klockan på 9, då jag var skyldig min bror en hel städning i hans rum. Efteråt passade jag på att städa lite i mitt eget rum också, så nu är det cleant!

Jag fick nyss ett sms av johanna "Kom till mitt jobb jag har lite saker till dig hoppas du blir glad, jag tror det! haha"
Herregud va spännande tänker jag. Har inte tid att komma dit nu, så bestämmer mig för att glida förbi innan två då jag ska iväg med elli och emz och handla kräftor och dylikt. Men varför ska jag få nånting? ha "För att jag vet att du tycker om sådant. Dom är coola" säger hon.
Herregud va spännande tänker jag åter igen. Somsagt, nyfiken het är min starka sida!

Nu ska jag förstta plocka lite sedan cykla iväg ut i kylan! Fortsättning följer..

We are talking to you, yes you

We need to get out more. We need to stop sometimes and look at the sky.  We need to spend more time with the ones we love and forget the ones we dont. So many things can make you forget, make you forget what's important in life. And when you use fear on us, and if you really love, let them in. It will bring you down, we'll make you get in line and shut up.

Well, we dont want to get in line, we want to show them all the sky and let the figure it out for themselves. We are talking to you, yes you. Sat in your car. Sat at home. Walking along the street. That thing you want. That thing you want, that thing is hundred miles away. It's yours. It always have.

Vi pratar med dig, ja dig.

M: Städa min brors rum imorgon, shoppa räkor och kräftort på eftermiddagen, plugga teori frammåt kvällen.
T: Packa, planera smått med empa, ha kräftskiva. Sova
O: 08:08 åka till till gbg

Jag är jätte nyfiken på vilka som egentigen läser min blogg. Jag menar, vissa dagar är det upp mot 30 läsare (jag anser det mycket) så man blir ju lite smått fundersam. Okej, har några få trogna, 5-7 stycken, men medelstatistiken ligger runt 14 unika varje dag! Hatar att va nyfiken.. det är spännande, men man får damp!

Jag har jätte mysigt i mitt rum just nu. LEVANDE tända ljus (riskfullt) mysig musik, MGMT och BB. Det regnar lite smått ute och är kallt. Remix på blocparty gör allt mycket mysigare och ska det bli läskigt ska man lyssna på kiss remixen by diofy,y.

"Vad du än gör, gör det inte"


4th dimensional transition

Regn, åska, kallt, blixt, mulet, dimmigt, vindstilla, blåsigt, kvällsbris, fuktigt osv. Det är bara några av de ord som kan beskriva denna dag. Skratt, grillning, fiske, mysigt, roligt, riskakor, bada, lianen, båt, vågor, trevligt umgänge, godis, bra musik överväger nog resterande ord!

Har spenderat dagen till ära tillsammans med erik fredrik johanna och emil i kungsör. Tog båten ut på arbogaån för att bege oss ut till någon holme där vi grillade och fiskade! Jag trodde jag glömt bort mina skillz, men nej, dom fanns kvar. Dock ingen fisk :( Nya tag nästa gång! SKA HA FISK

Grillade korv och åt riskakor. Skämtade enormt och skrattade mer. Trots värdet, regnigt och fuktigt, så hade vi sjukt kul! Att man blev blöt var sånt man fick ta. Erik därimot var utröstad med galoner och grejer! Regnkläder dvs, topp till tå! En annan lyckades få med sig en vattentät vindjacka endast. Skulle tagit ponchon!

En lyckad dag. Tanken var övernattning i vindskyddet, blev dock inget så vädret var sämst och johanna ska iväg imorgon bitti.

Nu ska jag ladda lite bilder, ladda ner musik (the blood brothers och mer MGMT).


say it with carbohydrates

Ikväll blir det någon form av party.



Plötsligt så förstod han ingenting längre. Men idag är det hans 4-års dag! Han bryr sig inte. Men han fyller år.
Grattis kizzeN!