mycket har man hört

men dethär tog verkligen priset.
nåja

ligger låg med min blogg just nu

andas andas

Ibland tänker man bara tillbaka på sin barndom, då livet ansågs vara så lätt. Man behövde inte tänka så mycket helt enkelt.
    Att kunna leka hela dagarna, och sen äta mat när mamma ropade att den var klar, och så kasta man i sig det, och den sprang man ut igen. Och om man nångång föll skulle någon vara där och hjälpa en upp igen, trösta dig tills tårarna slutade rinna och plåstra om dina sår. Man visste att det skulle komma någon och trösta om en när det kändes svårt.
    Att längta till sin födelsedag som om det var den bästa dagen på året, att räkna ner dom sista dagarna, ligga sömnlös hela natten och bara vänta, och när dagen väl kom skulle man slita upp alla paketen med en gång och bara känna sig så lycklig för att det var ens födelsedag. Dock när dagen var slut, och man satt där med sina paket började man redan längta till nästa födelsedag och vad man skulle önska sig då. Var det inte lätt?

vad har jag gjort..

för att förtjäna detdär?

ha ha alltså seriöst.. jag är så jävla förbannad över tugummi-incidenten.
+ så har jag stora, storas humörsvägningar just nu. datan krånglar och jag är allmänt trött på allt som har med denhär dagen att göra!
sara arg leder till en ledsen sara som grinar sönder över ingenting.

Var nyss ute på ormberget. Fick så nog för ett tag sen när jag satt här, datan hängde sig stup i kvarten, blev stressad, tänkte på min jacka och varför just jag fick så. Fan va livet är orättvist! Nåja, väl på ormberget satt jag bara och kollade ut över hammarby stadshage. Mitt bland skogen är det en glänt och en klippa som man kan sitta på och se soldnedgången. Dock så var solen fortfarande uppe nu men jag tänke okej?
Resulterade i bra iallafall. Är mycket lugnare nu.
Förstår dock inte varför jag blir så ledsen över en tugummifläck. Det händer ju alla.. kanske är det dessa x-tra hormoner! hirrå

vita tygskor: skopunkten
jeans: cheap monday
linne: h&m
kofta: cubus
cheap va?!

image70

kloka ord


och uppdateringen är följande:

tanken var att jag tänkte uppdatera föregående inlägg igår eftermiddag. Dock fick jag massa förhinder så som, stantripp, städning, fixning osv.
Dag var kommen, och vi tjejer skulle nämligen invinga spicy hot's uteservering. Väl på plats så var det ganska kul. Vi tog plats utomhus och dom tände infravärmen och allt var super mysigt. Förbi gled feta cabar med högmusik och det kändes verkligen som sommar. På andra sidan gatan vandrade kortklädda tjejer påväg till silk eller något annat uteställe. Höga klackskor och korkort klänning, det kändes som thailand!
På spicy satt vi framtill gryningen och njöt av solnedgången? ungefär..
tog cyklarna hem till mig (så sommar) och kollade på lite film och åt glass / godis. Battle royale blev det. En riktigt grotesk film på japanska. Nu har jag lärt mig några fler namn förutom chichioro? och haoku. ARIGATO för denna kväll brudar.

Denhär fågeln pickar och flyger in i mitt fönster varje morgon runt 6. Min alldelsed personliga veckarklocka. Synd bara att jag inte behöver gå upp förrens 8 varje morgon typ. Jag har tänkt, och undrar.. vad vill den mig egentligen? Är dethär något slags tecken. Vad försöker du säga mig? hm.. (haha)


vårförälskelse

image68

SÅ HIMLA FINT VÄDER! det uppskattas fortsättning följer..

äntligen!

Avklarat två prov idag + körlektion på körskolan! Kan bara sumera detta med att..
1. Geo-provet gick helt okej, lätt G iallafall!
2. Datan var inte heller så himla svår
3. Körlektionen gick super bra! Han var stolt över mig och grejer och jag gör framsteg. Känns så bra! + han sa jag var bra teoretiskt ;)

Nu ska jag bara unna "en stund för mig själv" genom att dricka klart min smoothie och börja plocka lite i mitt rum, ser för jävligt ut. Men det ska bli trevligt tycker jag. Under tiden ska jag lyssna igeno the kooks - konk albumet! hirrå


lifes so easy!

usch vilken stressig vecka jag går igenom just nu.
Det blev teori idag, och nyligen har jag pluggat lite till provet imorgon som handlar om vindar och strömmar och man blandar ihop allt! Förövrigt så har jag även prov i data imorgon, vilket känns lite lungt iallafall.

Tog en paus från pluggande det. Onsdagar är bara så jobbiga. Snart om ca. 5-10 minuter ska jag återgå till att läsa på passadvindarna och vändkretsöken osv fram till ca. kl 8! Då tänker jag nämligen inte läsa mer.
Johanna och bodil ni föstår kanske min taktik, säger jag en tid, då säger jag en tid. Inge mer om det, även om jag inte fattar så tänker jag inte läsa mer än till klockan åtta!

Har körlektion imorgon, hoppas det går bra. Är lite nervös somvanligt.
Här nedan följer en himla bra nostalgilåt från 2006! Det har börjar blivit som en lita tradition att jag laddat upp youtube filmer här.. Jag menar, när man ändå har tillgång till den funktionen liksom!

i dina armar

ännu en skolvecka, och måndagen är redan avklarad.
Har idag ätit tacos hos jois under lunchen. Sedan efter skolan gled vi till henne igen och pluggade i tre timmar + åt smoothie och tacochips. Mycket najs och tiden gick väldigt fort.
Helgen gick snabbt som vanligt Firade selinas 18års dag under fredagkväll. Det var trevligt och vår present var så nice. Under lördagaden var jag på ikea med oskar och lena. Hela två timmar var vi där, inhandlade lite smågrejor oså. Sen hände det inte så mycket mer denna helg. Åt på burgerking och kollade på film och tog det lungt med oka, ungefär så man gör dans le wekeend. På söndagkväll blev det hemfärd. Väl i stan tog det 30 minuter  för bussen, så jag tog en promenad hem. Det var skönt att gå och lyssna på musik och bara låta tankarna flöda! haha
Tog tid, och kom fram till att jag gick hem på 12 minuter och 36 sekunder! Det är nästan rekord tror jag.

Idag blev jag väldigt inspirerad av jois då vi lyssnade mycket på subways, så jag laddade ner lite gamla godingar som såklart försvann från min dator för ett tag sen. The subways, the cribs, the raconteurs, kings of leon oså.

The bucket
 

live forever



Maybe I dont really want to know
How your garden grows
I just want to fly
Lately did you ever feel the pain
In the morning rain
As it soaks it to the bone

Maybe I just want to fly
I want to live I dont want to die
Maybe I just want to breath
Maybe I just dont believe
Maybe youre the same as me
We see things theyll never see
You and I are gonna live forever

Maybe I dont really want to know
How your garden grows
I just want to fly
Lately did you ever feel the pain
In the morning rain
As it soaks it to the bone

Maybe I will never be
All the things that I want to be
But now is not the time to cry
Nows the time to find out why
I think youre the same as me
We see things theyll never see
You and I are gonna live forever
Were gonna live forever
Gonna live forever
Live forever
Forever

ny tatuerad!

image67

nu vill man ba' göra mer och mer! :D


aprilväder

Så otroligt nedstämd man blir av detta eländiga väder hela tiden. Beräknad prognos ska hålla i sig veckan ut, om inte längre. Najs eller bajs? - bajs!!!

Idag har jag vart stressad av någon konstig anledning. På morgonen vart det mässa i västeråshallen. Introduktion inför "tänk om dagen" Det började bra, men slutade segt. Som avslutning hade dom bjudit dit (som dom gör varje jävla år) västerås trognase gitarr trubadur. Min favorit, ingen annan än älskade Erik vilde.
Nej, han är inte man favorit, utan tvärt om. Okej säkert inge fel på erik, det är det nog inte. Därimot det han framför kanske inte riktigt är min grej. Speciellt inte vår kopp med thé. Låtar som negerboll, skapande apa, obeväpnad kamp, satans sista chans och hygglig kille kanske lämpar sig, vissa av dom iallafall till lite mindre barn. Erik vi har växt ifrån dig.

För er som inte har någon aning vem Erik är, eller vad han gör så kan nu alltid besöka hans hemsida eller ta en snabbtitt på en helt vanlig inspelning med honom. Här är Erik vilde - obeväpnad kamp..



Sen vart det vanlig skolgång. Gick helt okej, tanken var att jag skulle på teorilektion men sket i det. Känner mig alldeles för stressdad, så har pluggat geografi och teori här hemma nu i 2 timmar. Snart ska jag iväg och köpa godis och cola, för imorgon är det nationellt prov i svenska!

15 broken bones

jag skulle jätte gärna vilja gå och se niccokick igen den 2maj, fast nu i västerås på sigurdsgatan 25!
hundratjugokronor skulle det kosta, det ska väll gå?

juss-tja

Kan någon riva sönder de gröna sidorna ur teoriboken? Alltså.. de gröna sidorna innehåller ca hälften av all teori + att det är helt krångligt. usch jag börjar bli utbränd. Behöver lov ;)

Denna dag har vart en lång dag, men inte så jätte jobbig. Hade körlektion på körskolan 9.10 så det blev till att gå upp med tuppen, jjohanna smsar och säger att hon försovit sig, celver! Väl på körskolan åker jag ut med peter och det blev en trevlig trip. Dock femhundra varv runt ett villoområde (Y)
Efter det satt man vid datorerna och gjorde ett test. 43 av 70 rätt :( menmen, det fixar jag sen va!
Sen var det skola, franska, lunch (spicy hot med brudarna) Projekttid 10 minuter, hål och retorik! Nu har jag pluggat sjukt mycket, geografi och körkort. mer blir det ikväll..
Tanken från början var att jag skulle hem till andre och träffa gamla vänner men nej, fick lov att banga det pga mitt jävla plugg. Är det rättvist? NEJ
 

image65

friday i'm in love

friday, i'm in love! Soundtrack låten med the cure som används till andra avenyn. Creeds till the cure som gjort väldigt många bra "hittar" under åren.


tralala


Well you are the one, the one that lies close to me.
Whisper's hello I miss you quite terribly.
I fell in love, in love with you suddenly
Now there's no place else I could be, but here in your arms ¢¾

du har gjort min dag

Idag har jag åkt på en liten resa. Först blev det en tripp ner på stan, där jag gick runt och kollade. Hittade ingenting.
Var inne på två ica-affärer för att leta efter sojaböner, men ingenting fanns. Så, jag fick gå till konsum för att inhandla dess små bönor.
Efter det var jag sjukt hungrig. Och jag börjat insett nu va vuxen jag har blivit. Jag gick förbi mc donalds och köpte en chicken burger + liten läsk. Tog med mig det och satte mig vid fontänen nere vid vasaparken och åt det.
Någon sådans skulle aldrig falla mig in för typ 1 år sen. Sitta själv utomhus på stan och äta mc donaldas och läsa västerås tidning?
Samma ska gjorde jag nu i veckan också, ungefär. Var väldigt hungrig och skolan bjöd på äcklig mat. Så jag tog mitt pick och pack, själv, gick till mc donalds och åt mat och läste metro. Skrämmande. Nog om det.. efter min måltid begav jag mig till stationen för att köpa en biljett till köping, sedan vidare till kungsör. Väl framm i köping var det 5 minuter kvar till nästa färdmedel skulle gå av stapeln, nämligen kungsör bussen.
Precis när jag kliver av tåget inser jag att jag har inga kontanter på mig, och jag hade absolut ingen tid till att gå in till köping centrum och ta ut pengar, då bussen mot kungsör avgick om 5 minuter. Det ända jag kunde komma på att göra var att dra en historia, nästan helt sann, för busschaufören. Jag förklarade att jag inte var härifrån utan från storstaden, där jag är van vid bankomat uttag runt varje hörn osv. Föreslog att han kunde vänta på mig inne i city då jag kunde springa och ta ut pengar. Det enda han sa var "vi gör såhär.. jag blundar, och du går på bussen!" Sen log han med världens smajl och jag tackade artigt och förklarade att jag var väldigt tacksam över det.
så, tillbaka till vem som hitills har gjort min dag, så är det alltså busschaufören på buss 50 mot kungsör denna lördag!   


image64

4th of april

Dagen i sig har vart cool lugn. Svenska, datalektion och franska läxförhör.
Var hemma vid 12. Då kollade jag igenom massa bilder och hittade snyggast bilden på sofie + hennes rocker gäng som hon träffade på "rockfesten" i forsmark. maj förra året. Den helgen glömer man inte på ett tag. Träffade verkligen alla olika personligheter som excisterar i hela sverige.
Nu är klockan sisådär runt halv 6. Hitills har jag handlat med far min och inte så mycket mer. Lyssnar på rhcp och funderar på om det blir en hemmakväll ikväll eller om man ska ta sig i kragen och hitta på något. Då kommer man bara fram till frågan om vad  ♣

Troligtvis blir jag sittandes här idag. Imorgon får jag träffa oka. Det är efterlängtat.
Ska köpa sojabönor? eller va det nu kallas.. skit gott, och inte så onyttigt heller. tummen upp!!
Kom på att mina jeans hänger ute på vädring hos mamma, vilket dom inte får göra för länge! Så.. om mamma ej kan åka hit med dom, så vet jag va jag ska göra ikväll. Promenera hem och hämta dom! Dvs promenera en jävligt lång bit.

men, hej! ♥

image60

i'm indian


Knäckebröd är underskattat

Jag har insett nu, efter några veckors fundering, att knäckebröd är verkligen så himla underskattat. För att få fram denna slusats så har det skett otroliga diskussioner kring matbordet både hemma och i skolan.
Ett bit knäcebröd vid sidan om musslin till frukosten, en knäckemacka till lunchen. Varför inte bre ett knäckebröd med smör och lite skink-topping som eftermiddagsmacka. Väl vid middagen tar du fram osten och hyvlar en skiva ost och lägger den såklart på.. ja självklart knäckebrödet!

Senast idag vid lunchen så kom diskussionen om falu råg-rut upp igen. Väldigt smidiga, men också lite dumma då "rutorna" eller även kallade "bubblorna" förhindrar att få ett jämt lager av smör, är i vägen.
Därimot dessa stooora, ruuunda knäckebröd med ett stort hål i mitten, är väldigt bra. DOCK! Finns alltid en hake. När du väl garderat mackan med alla dessa olika pålägg så som, ost, skinka, gurka, tomat, salami, smör, kalkonbröst, sallad osv osv, Så är du beredd att ta första steget, nämligen första tuggan.
Vad händer efter det? -Jo, efter första tuggan så bildas en spricka genom hela knäckebrödet och det faller isär i små små bitar. Om du har tur så delas den på mitten, och vips så fick du helt plötsligt två mackor. Men om du har otur så resulterar det i en enda stor röra blandat med pålägg och brödsmulor.

Trots det dom stora rutorna, eller den osmidiga formen, så tog jag ändå ett knäckbröd igår, och idag, och jag kommer äta det imorgon med, dygnet runt? Just för det är så gott. Knäckebröd är underskattat! Men när man väl tagit en tugga av det.. mm

Och kom ihåg! Wasa.. du blir vad du äter.

image58

varning för ras

min blogg är under reperation!
Det är riktigt krångligt att fixa den snygg och grejer, massa olika "formler" och kodord. Nästan som på 90-talet då man använde lunarstorm. Minns ni presentationerna man skulle fixa till med massa <FONT/=RED> blabla...

Blir nog bra tillslut.
Förövrigt så vill jag tacka bianca för allt stöd och hjälp jag fått under min svåra tid som reparatör.
Medans jag ändå är på gång så vill jag berätta att idag så fikade jag på stan med bodil och jois. Nya fiket inne i skrapan blev det. Riktigt gott och riktigt dyrt.
Men... smakar det så kostar det, som bodil själv sa.
Tack och adjö

2 april

http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

Tur
Satsa försiktigt just nu på spel. Höga insatser riskerar att ge svidande förluster.
Hälsa
Idag är du verkligen hälsan personifierad. Andra avundas dig din sprudlande energi.
Ekonomi
Kanske oväntade pengar nu dyker upp. Lägg i hål som finns och spara resten.
Arbete
En hastig förändring på arbetet rubbar kanske dina cirklar, men snart inser du hur du kan utnyttja det inträffade.
Kärlek
Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Om du gör det helhjärtat kommer det att uppskattas.
Relationer
Vissa av dina vänner kan idag visa upp ett dåligt humör och detta kan lätt smitta av sig. Det är kanske bäst om du försöker hålla dig litet för dig själv.



Dagen idag har vart, rent ut sagt, helt otroligt super duper mega jobbig.
Försov mig och vaknade på fel sida. Väl i skolan var det äcklig lunch och jois nämde något liknande som "sara jag känner att det är dags nu" och det kände jag med. Det orginella sur-hata skolmaten-mens humöret var nära, men räddaren i nöden som jag själv är så åt ja en hamburgare på mc donalds. Efter det mådde jag prima! Det var ganska tur annars hade jag aldrig klarat av dagen.
Väl på teorin så jobbade jag och jois på även fast det var as segt. Jag har bytt körlärare och bokat in lektion nästa vecka, och veckan efter. Min dag sumerad i ett nötskal.
Här ovan ser ni mitt personliga horoskåp (nästan) Stämmer ganska bra och jag tar till mig råden. Snart helg, wiho. Planer?

Hej då alla! ps. skön dag imorgon.. 11-14 puss!

en till ps. igår var det 1 april och jag lyckades lura en ända människa. Men det var rejält, totally värt det! .ds

jag är kär i en ängel

fan va danska band är för bra, puss!

http://youtube.com/watch?v=S8bZhOHqAVs