livet är ett spel och om man inte hänger med är man efter

är du det eller?
wzup i helgen?
fest imorgon,
fest på lördag.
dock folk som bangar?
wzup med folket?

Dagen till ära innehöll det mesta av mina främsta intressen.
1. fotat med johanna & bodil
2. shoppat på stan med mamma
3. spelat gitarr och tränat inför min kusinbarns dop som jag ska få spela på om några veckor.

Nu väntas dock en sak jag helst skulle vilja skjuta upp. Plugg. Grejen är den att jag skulle ju kanske egentligen inte behöva plugga. Men känner att jag vill vara ute i "god tid" till provet som är på onsdag nästa vecka. Funderar dock på att skjuta upp det till imorgon, dagen då jag är ledig. Dagen då det blir vilt. Kvällen då sofie ska med mig + tjejerna på partaj! Saknat sofie. Johanna R med för den delen men hon vill inte med.

Varför vara så otrevlg hela tiden? Du själv som valt det så (dont) blame it on me, as akon would say.


När löven faller av och kvar är vi

image19

en skugga ur mina drömmar

Inatt drömde jag en jätte konstig dröm, som på något sätt, ändå känns verklig. Själva storyn är ju totalt fantasifull ogrejer, men känns som om det är ett budskap i den..
Jag var påväg in i till hästarna för att mäta deras puls? jag, som personligen är rätt rädd för hästar mäter försiktigt pulsen, och går sedan iväg. Det fanns en speciell häst som följde efter mig och la huvudet på min axel. Jag blev självklart rädd och typ springer iväg osv. Slutar med att jag kollar på hästen, som nämligen har ett människo ansikte? Alltså.. grejen är den att jag ser ansiktet framför mig. Det känns bekant från någon film, nån fest.. jag vet inte? Kan inte koppla det. Hästen, eller människan visar sig vara en såndär "hälften häst, hälften människa". Varje kväll klockan 00.00 byter han "outfit". Jag blir kär i han. Han var visserligen några år äldre än mig, men ändå på några timmar har vi ett föhållandet och precis när jag kom på att fråga  -"vart bor du egentligen? så vaknar jag av att min mobil spelar muse - time is running out. Klockan visar sig vara läge för att gå upp. Jag klickar på znooze ihopp om att få sova lite till och lista ut vem mannen är, vart han bor. Kommer inte fram till något så där slutar min dröm.

Alltså.. man drömmer konstiga drömar osv men det var nå spciellt med denhär. Det som stör mig mest är att jag inte kan relatera något till den. Kanske en man som rider (eller åtminstone har någon kontakt med hästar), nån som är över 20 år som jag känner så pass väl att jag kan bygga upp ett föhållande under en dag i stallet? Någon som jag tagit avstånd från, men som visar sig vara helt okej på insidan?

Hela dagen har gått åt att tänka på denhär drömen för jag kan helt enkelt inte släppa det. Låter visserligen rätt sjukt men det är något.

"Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar? Vad det dig jag såg, när jag svor att aldrig glömma?" - Kent.

Först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting. men ingenting är inget

Dagen  i sig har inget speciellt att bjuda på. Jag har dock inga läxor att göra så jag antar att det blir till att ta det lungt, kolla på tv osv.
Skolan idag var helt okej. Lite dåligt samvete för att jag typ aldrig är med på idrotten pga förkylningar, magvärk osv. Orkar bara inte.

Klockan är nu 17.35 och större delen av dagen har ju redan gått bort. Var nyligen ute och fotade och tog en promenad. Det var skönt. Riktigt varmt ute är det idag.
Har inte så mycket mer att tillägga just nu. Förhoppningsvis uppdaterar jag senare! kram

Okej! sanningen är den att jag hade inte tänkt mig nått långt blogginlägg nu för jag har ingenting att skriva ner. Mina tankar är rensade just för tillfället och jag är otroligt trött. Kan ju påminna mig själv och för er som är intreserade, att snart åker jag & sofie till thailand.. Längtar. snart fyller jag även år. Haha, dock i januari men snart snart.

Kollade nyss på en film som jag och mina vänner spelat in för en längre tid sen. Vi "lekte" scandal rockers och pratade om livet. puss

          


Då var det dags igen, Sara cederborg fortfarande glassig men?

Tänkte att det var dags att börja blogga nu igen. Okej det är lika bra att erkänna det redan nu att jag är en usel bloggare, men jag gör mitt bästa, och förhoppningsvis är de det som räknas?

Hösten är här igen, vilket jag märker, och den för med sig alla dessa funderingar osv. Mina två bästa vänner har flyttat till örebro och jag har nyss, ensam, vart ute på en promenad i höstvädret. Det är väll antagligen det jag kommer ha för mig om dagarna. Plugga, blogga & träna? För der är nämligen slut med godisätandet mitt i veckan nu. Det fungerar inte längre..

Alltså frågan är ju den, är det ens någon som läser min blogg? Skriver jag för mitt eget skrivandes skull, eller för någon intreserad carl, 36?
Lär man väl märka så småningom. Som du/jag/ni ser så har jag bloggat ett tag, men haft ett längre uppehåll. Men nu är det dags att ta tag i dethär igen. Det är ju trotsallt en bra sysselsättning :*



image11