Dagboken är dåtidens internetblogg

Kära dabok..

Alla har ju skrivit dagbok. Det vet vi! Även om man minns eller inte så har vi gjort det. På lunarstorm, i tankarna och i en dagboksåklart! Jag minns att jag har haft två seriösa dagböcker. Om innehållet är lika seriöst som aktiviteten, det är dock frågan. Vilket som, förr eller senare så är det fan dags att man tar fram den. Jag har inte vågat. Jag har vetat vart den legat, men inte funnit nöje i att läsa den. 
   Idag tog jag fram henne. Henne? Hade hon ett namn. Ja, tydligen. På innersidan av pärmen stod det doris. Samma namn som jag gav min cykel, som förövrigt har gått sönder. Varför döper man en cykel? Varför döper man en dagbok? Det säger ganska mycket om sig själv genom att läsa den. Jag ler, och ler men fick också en klump i magen från vissa "inlägg". Dagboken är dåtidens internetblogg. Börjar en sida med datum och rubrik. Förföljer sedan med tankar, hopp, kärlek, sorg, ordvitsar, låttips och berättelser. Varför berättar man om hur dagen vart? Om vad den personen just sa? Det är ju meningen att ingen annan, förutom en själv, ska läsa sin dagbok, eller?

Jag vet att jag alltid älskat att skriva, och det ser jag tydligt nu, när jag lyckats fyllt 2 dagböcker, dock under en lång peroid av flera flera år. Men, det är bra kvalitet! Det förvånar mig själv hur jag tänkte och tyckte förrut. Vilka misstag jag gjort och hur jag löst dom. När jag blickar tillbaka så är jag fan stolt över mig själv.

Tänkte tillägna min blogg ett "urklipp" från min dagbok som jag skrev den 12 oktober, 2006. Ja, jag var 16 år och skulle fylla 17, men trots min höga ålder så dagbokade jag.

"Den som känner sorg känner också kärlek, eller? Alltså måste den som känner kärlek också känna sorg. Så, om jag nu undviker kärleken i framtiden, så borde jag slippa sorgen? Frågan är om det verkligen är värt det. Är kärleken värd sorgen? Jag vet faktiskt inte.. just nu har jag inga svar. Kanske inom en snar framtid att jag kan tycka det. Hoppas"

Såhär i efterhand så är det värt. Se och lär, ja lärde mig av mina misstag. Jag är fan stolt över min dagbok. Från första inlägget "Idag var jag på disco. Anton fråga hur många procent jag hade på honom. Jag svarade 5,6" till alla djupa tankar, så är det fan riktigt kul att följa mitt eget liv i ett nötskal.

Dethär får bli dagens blogginlägg. Riktigt djupt. Riktigt mycket poetism. Riktigt mycket jag?

"Jag vill mycket som jag helst skulle vilja att jag inte ville"
Sara "sarizzle" Cederborg

Solklart väder och champagne, det går an!

Jag tar just nu en paus i mitt packande. Jag har alltid en tendes att ta med för mycket.. nyss skulle jag dubbelchecka t-shirts och linnen, sammanlagt 17 stycken! Alltså, herregud. Jag ska vara borta i 8 dagar. Måste verkligen skärpa mig, så nu tog jag bort fem klädesplagg.
   Grejen är ju den att jag kan inte bestämma i förväg vad jag ska ha på mig. Säkert flera som känner så också. Riktigt stort problem faktiskt! Påtal om problem så är jag to way för lat! Så mycket jag borde göra men som jag inte gör. Skäms enormt

Är lite nervös inför resan imorgon. Flyget är ju inga problem, men det kommer ske ett byte i berlin på 45 minuter! Fyrtiofemminuter är ingenting. Hur ska vi hinna? Är rädd över att min väska ska krångla så den inte kommer med och grejer, för det har ju hänt förrut och kan hända igen! Till min räddning tänker jag lägga mina "dyra och omtyckta" kläder i handbagaget, tillexepmel min specialsydda kjol från emelie ;) haha.. skämt och sido, man är ju pank så inget får gå lost.

Jaha nehe, nu var det bara 20 timmar kvar tills avfärd då! Ser fram emot detta enormt. Och det blir ju verkligen inte sämre när jag såg dethär..



Lust of the libertines

På onsdag morgon åker jag iväg en stund till spanien! Ska bli väldigt skönt :) Har precis börjat packat och direkt så la sig katten i väskan haha. Så söt! Känner på sig att vi ska iväg så han vill väll inte bli själv här hemma. Nu ska jag spela lite gitarr och äta mat! Kanske blir det en trip till ängsö ikväll, vi får se! Hej så länge

"Det handlar om att hitta någon som, bland sex miljarder människors händer, ändå väljer att aldrig släppa dina"
Sara "sarizzle" Cederborg

kizzen

tonight i have to leave it


I are droid

Jag har aldrig vart mer trött. Igår blev det lite halvt soft partaj med singstar och rödvin. Avslutades på löga och kom hem inte allt för sent. Resulterade i att jag vaknade klockan 11, då jag skulle jobba klockan 12 så det blev stressigt osv. Nu, efter att ha slitit en hel lördagseftermiddag känner jag mig bara heeelt slut. Sjökrogen eller öltältet var det frågan om nu men jag orkar verkligen inte.

Just nu har jag precis ätit och sitter här och sneglar lite på fotbollen, spanien leder :(. Ska möta upp sophie i pausen och gåt och inhandla lite chips och dipp sen blir det till att ta det lungt här hemma. Efter att ha vart upptagen i snart fyra dagar, så behöver jag lite lugn och ro här hemma . Kan tipsa om denna musik som är super! enyoj http://www.myspace.com/iaredroid

Denna är dock också en favorit! feel the beat eller något

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Har man tur

eller har man tur?

Jag tror snarare bestämt att jag har skicklighet. Med tanke på jobbet nere på vattendraget så hänger vi ganska mycket vid alla stånd och tävlingar osv. Igår lyckades jag kamma hem två backstagepass bakom mälarscenen!! Deltog i en "hälsning framför kameran" tävling. Jag älskar att stå framför kamran, vilket märkter kanske haha.

Riktigt roligt hade jag och sophie backstage iallafall då vi tog ett rejältsnacka med Magnus Ronnedal och Henrik Ronnedal? stavas dom så? Även nordman, Danny, sibel osv osv.. stod bakom scenen och grejer! haha, lite öförväntat, men kul.

Kommer väl upp lite bilder skulle jag tro men nu måste jag ner och jobba, sista dagen! Ska nog mest softa för jag försov mig. Har inte hunnit duschat eller något så orkar inte sälja idag.

Saknar dig, hej!

Favorit i repris

Niccokick   Niccokick     

Niccokick igår kväll var underbart bra. Finner inga ord. Dom spelade massa gamla låtar och några nya, men en låt jag saknade var 15 broken bones. Annars, gudomligt!

Såg även animal five, lopptroop rockers (som vi förövrigt hängde med backstage vid hans buss hoho) och timbaktu och almighty lions.

           

Det blev lite häng i öltältet och på sigurds i stortsett. Trevligt kväll!

"I hate myselft for loving you"
Sara "sarizzle" Cederborg

If you only can see what i've seen with your eyes

Idag börjar jag klockan 12, men ska först ner till körskolan och hämta lite teorianteckningar som min lärare var snäll och skrev ut åt mig.

Gårdagen var ganska rolig. Jobbade ju osv men senare på kvällen hängde man på sigurds, dock enormt utbud av massa fjortisar :( Det var jobbigt. Fri entre, fri åldersgräns har ju både sina bra och dåliga sidor. Bra för en fattig student, förövrigt ganska lame. Har bilder såklart, fotografen här! Funderar på att ladda upp dom på www. saracederborg.pixbox.se <= Väldigt smidig sida faktiskt! Snabb uppladdning, 6 bilder åt gången, och det tar tillochmed snabbare än att ladda upp en bild på bdb. hehe nöjd!

Ikväll smäller det. Frågan är hur jag ska orka? Är helt slut från igår då vi gått runt i 6 timmar. Frammåt kvällen var det väldigt nära på att jag däcka ihop. Jag SKA se niccokick ikväll, kan bli jobbigt men vill hemskt gärna. Innan det är det ju animal 5, looptroop rockers och afasi och filthy som borde ses också!

ja.. det blir till att sälja rejält mycket idag så att man kan sluta lite tidigare så man hinner med allt! Imorgon börjar ja iallafall 17.00 så det blir skönt.

"I found your heart on the floor beating like never before"
Sara "sarizzle" Cederborg


Work

Nu ska jag snart bege mig till jobbet i ett ganska regnigt och.. molnigt väder! Svensk sommar for sure.. men, det finns inge dåligt väder bara dåliga kläder! (höhö)

Hurtiga som vi är, jag och sophie, så ska vi gå ner! Egentligen har ingen av oss cykel så det är väl lite därför.

Igår försov jag mig och jag skulle ha körlektion på körskolan men han i tid vilketsom. Körde landsväg i 1 timme och 20 minuter, uttråkande? yepp.. Fick veta att min lärare skulle avgå så nu måste jag byta, fett drygt. Ska ha uppehåll med att köra där ett tag för nu är det teorin som gäller.. usch! Efter allt detta träffade jag sophie på stan och hon bjöd på spicy hot<3 herregud va gott det var. Fick också värsta ögonskuggorna och puder från henne, som egentligen är från hennes mormor, som jobbar på kiks!

Kvällen spenderades hos andre med guy'sen. Fotboll och chips, bra sverige! Sen kom mikkiz och hämtade oss och vi åkte på lite cruising =>

Dags nu då, dagen alla väntat på.. take care

"cause i adore you"
Sara "sarizzle" Cederborg



The past is the past
Jobbet idag var, nog.. ett av de värsta jobb jag någonsin utövat? Dissad, dum, liten osv kände ja mig idag! Sprang runt på stan och försökte sälja ankrace biljetter men ingen jävel ville köpa på stan. Vandra sedan genom vattendraget, åkte det blå tåget, softade enormt, käkade subways, chilla i regnet och massa annat. Tillslut så har jag iallfall tjänat 190 kronor! Herregud, är inte det värt eller? det är väll givet..

Hoppas på bättre väder imorgon! Kom ner och köp köp köp köp

Nu har jag precis fixat mig och jag ser ut som en 80'talare typ.. men det är nice. Ska ner till sigurdsgatan 25 men Sophie, anna och Sara med H! Träffade den filuren på jobbet idag och jag undrar hur många gånger hon nämt denna kväll sen dess.. Avgång klockan 8, då kommer lars och hämtar upp mig. Ha det bra

"jag saknar dig ibland"
Sara "sarizzle" Cederborg

Who is MGMT?

Förra veckan hade jag lite funderingar över vad jag egentligen skulle utnyttja min sommarlovs tid till.. hade små-ångest över att jag skulle bli rastlös osv.. Nu känner jag nästan tvärt om! Jag borde plugga toeri så mycket som möjligt..men det gör jag ju såklart inte :(

Iallafall.. idag har jag vart på stan och köpt ett linne som jag tror jagska byta imorgon för det var fett ovärt, men snyggt! Snart ikväll ska jag övningsköra för att imorgon väntas en dubbellektion med peter på körskolan.. Är fan alltid nervös undrar varför hm?! På tisdagskvällen väntas öltältet och sveriges första match i fotbolls EM, som jag förövrigt hatar för alla blir helt till sig när EM drar igång och ingen är social typ haha. På onsdag börjar mitt super jobb, senare ska jag till sigurds då almighty lions spelar! Torsdag ser ut ungefär likadant, jobb och sen sigge - då b.la PAPERCUT AVENUE. Animal five (mälarscenen) och niccokick lirar. Fredag.. likadant igen, fast då jobbar jag på kvällen och förhoppningsvis hör jag lite från stefan sundström! På lördag blir det nog utgång eller något liknande.

Förövrigt så var det inte så mycket mer. Kom ner på mälarveckor festival och ta och köp er en ankrace biljett bara så löser sig allt!

"Death and all his friends"
Sara "sarizzle" Cederborg


Paaaaanus

Nyss vart med sofie det var ju så sjukt kul att träffa den bruden! Vi åt på max och satt sedan ute och prata om allt möjligt. Sen träffa vi johanna, cherie och paaanus. J och C drog lika snabbt men vi andra blev kvar utomhus och hade super kul.. iallafall jag och sofie. haha paaanus är bara för mycket!

Annars under dagen har jag övningskört och vart på 1års kalas i köping. Imorgon väntas sol och bad förhopnningsvis, stantripp med bror och sedan plugga teori och köra bil!

"I hope you feel just fine, wherever you may be"
Sara "sarizzle" Cederborg

you stole the sun from my heart

Eller något liknande! Egentligen är jag inge förberedd på att skriva ett blogginlägg, men känner ändå att jag borde uppdatera! Så.. lite kort fakta om helge.. har festat, och festat och helt enkelt haft FÖR kul! Hejdå


Kvinnans svar på timo räisänen

Har nyligen haft skolavslutning och kollat på studenterna! Riktigt skönt väder ute och såklart blev det spicy hot efter avslutningen. Just nu så lyssnar jag på Ida Marias skiv-debut fortress round my heart! Riktigt bra är hon.. "kvinnans svar på timo räisänen" ungefär.. kan knappast bli bättre!

Jag är väldigt glad idag. Dels för att det är sommarlov och att jag lyckats fått två MVG i slutbetyg, dels för att det blir partaj både ikväll och imorgon men, mesta dels för att jag har skaffat mig ett jobb! Japp, det är sant. Jag ska jobba på västerås mälarveckor i 4 dagar.. 11-14 juni. Ska sälja "ankrace-biljetter" Bättre än ingenting, eller? Så.. kommande dagar kommer se ut såhär..

Torsdag - party
Fredag - Inflyttningsfest
Lördag -
Söndag - Kusinbarn 1 år, kalas
Måndag -
Tisdag - dubbel körlektion på körskolan
Onsdag - jobba 10-17
Torsdag - jobba 10-17
Fredag - jobba 17-23
Lördag - jobba 10-17

Sen på onsdagen därefter åker jag till Spanien :) Tjoflöjt


Matlagning

Idag har jag cyklat lite överallt känns det som. Började min färd från pappa ner till stan. Efter det blev de färd med brudsen hem till mig. Senare cyklade jag till andre, och påvägen hem därifrån pajade min cykel :( buhu. Hoppas micke kan laga den! Vilketsom, då fick jag gå sista biten så, vilket moitionspass denna dag har vart!
  Påtal om micke så är han enormt försenad från jobbet och mamma är inte hemma så, jag fick ta tag i matlagningen! Trot eller ej, men jag lagade kött, ris och cafe de paris sås! Riktigt gott vart det också.. Man har ju lärt sig av mästarn.

Mina avslutningskläder är kirrade och ja det var väll inte så mycket mer. Minns förrut när jag slutade skolan så gick nästan hela dagen innan åt till att måla naglar, duscha, fixa massa saker, lägga alla kläder inklusive skor i en hög osv osv.. idag är det annorlunda.



"i wash my mouth with soap before i go"
Sara "sarizzle" Cederborg


Kashmir

Gud va jag insåg nyss att jag inte lyssnat på kashmir på jätte länge! Därför, till kashmi's ära, så har jag nu börjat lyssnat igenom "the good life". Miss you är det som spelas just nu, inte slight versin den vanliga. Det innebär det otroligt underbara klingande ljudet i slutet. Måste bara upplevas!
Vilka flashbacks man får av kashmir. Halvtaskig vinter osv.. tågresor och dunjacka! Ligga i sängen och lyssna på när oskar spelar make it grand och in the sand på bas. Kan tyckas att det var uttjatande, men såhär i efterhand är kashmir verkligen ett av mina favorit band! På fredag spelar dom på vega i danmark, det hade inte vart helt fel. Jag undrar om ryktena stämmer, att det ska släppas en ny platta snart. Någon som vet? Tippar på att ingen som läser min blogg har någon aning alls..
www.kashmir.dk är sjukt kassa på att uppdatera sin sida. Jag undrar också varför diana ross endast är 31 sekunder.. hmm
Nu när jag lyssnar så känner jag att flera låtar jag inte gillat förrut verkligen är super bra! Its all about perioder, eller? Kiss me goodbye, gorgeous och typ zitilites gillade jag inte speciellt mycket. Men herregud, det är ju drag!

Påtal om fredag.. då har Andre sin inflyttningsfest, då han bott i lägenheten cirkus tre veckor. Det ska väll bli skoj :) Och, to do listan är ganska fullbokad men ändå inte så att säga..

Onsdag - sola bada
Torsdag - avslutning spicy hot? grill
Fredag - inflyttningsfest
Lördag -
Söndag - Kusinbarn Alva 1 år, kalas!

Sen var det ganska tomt på sysselsättningar men antar att filminspelningen av thirstslacker sätts igång snart?

Jag får 200 kronor av pappa för varje mvg jag fått haha, dvs 400 kronor. Lite rikare blev man, men de pengarna ska gå till spanienresans fickpengar!

"In me you will forever burn"
Sara "sarizzle" Cederborg


Monday

Idag var det solklart väder och jag tror jag börjat bygga på min bränna va ;) Började med att jag och emelie köpte biljetter till coldplay! Omfg liksom herregud va kul. Den 17 september i globen, ståplats. Ja menar, det steks! Senare blev det löga där junitrofén var, då var man spanarn osv.. grillades rätt rejält kan jag ju säga!
Sen snabbt hem, duscha och fixa lite sen åkte jag och hälsade på oskar. Vi åt mat, väldigt god köttfärsås och spagetti. Sen hade ja köpt bullar för jag menar det var ju lite därför jag skulle komma, han skulle bjuda på bullar osv, dock jag som köpte dom, 10 kornor. Sjukt billigt!
    Nåja, det blev kaffe och bullar och sunes sommar. Riktig klassiker och jag måste ju erkänna att ja småler alltid varje gång inombords. Det var kul att träffa Oskar och katterna,ha! På hemvägen blev jag uppmöten av ett gäng pinglor på stationen som drog med mig till rudbecksparken där det blev lite chill ett tag. Sen missa jag bussen och fick gå hem på kullersten, det var läskigt! Nu sitter jag och väntar på att fläkten ska kyla ner mitt rum lite, så otroligt hett här inne. Halsont och nästäppa gör saken mycket bättre! Imorgon blir det stek.. aidos amigos!

Niccokick

Datum är satt! 12e juni kommer niccokick till västerås. Med tanke på hur bra det var i februari när dom spelade på raw i eskilstuna så känns det som ett måste att se dom snart, på västerås mälarveckor!

Niccokick på raw 22 feb

Timo räisänen, Lasse lindh och Hästpojken

under en kväll!

Gårdagen var riktigt grym. Det var köpingsfest, solen sken och det var ös. Det steks helt enkelt. Jag hade as kul tillsammans med andre, niklas och john. Bilder finns det massor av så, det blir till att ladda upp dom på bilddagboken. Idag så grillade vi hos andre och kollade lite på fotboll. Mycket bra helg!

En annan träffade ju Lasse Lindh.