all love is trouble, and it feels so cold and it feels like fire burning trough your soul

nikola sarcevic - love is trouble.

Helgen har vart jävligt händelserikt. Liksom, så typiskt att allt ska hända samtidigt. Det kommer vissa helger då det är skit dött, och sen dom helger det inte finns något hål alls.
I fredags repade jag, visst det gick helt okej. Sofie var ju borta så hade ingen trummis, men jag tror vi är redo för inspelningen imorgon.
Igår, lördag var jag på culturen. Björn lirade. Och sedan fakie4nothing. Dom var as bra, och det gick skita fint också! Efter det bärde det av upp till paula. Lite efterfest på det hela, men var rätt segt. Så, jag och linnea drog vidare till råby där warre var. &Emma fyllde år igår, grattis i efterskott! =)

Idag fick jag även en otroligt bra låt från björn. Han har skrivit den själv, och den heter Era barn. Man blir nästan tårögd när man hör den. så jävla bra! seriöst, jag avgudar fan björn. du är fan den grymmaste människan jag någonsin stött på, keep going.

roling stones

roling

nu ska jag till skolan. hirråp.

VLT MUSIKTÄVLING

ska jag, & bandet mederka i. wiho
spela in demo på måndag, appel studio med vlt. HAHA, fan va skoj!
Om vi blir en av dom 6 finalisterna måste ni rösta på oss!! ^^

Måste börja hända något nu.

Speciellt på helgerna. Har typ "softat" varje helg under hela min gymansie skol gång. Okej, vissa ggr har jar vart ute och träffat folk, men inte så att jag haft hyper kul. I helgen så repade vi och det gick super bra! sen i lördags var jag på fest hos folke, & avslutade det med en fest på ormsberget hos Carro. Det var faktiskt rätt kul där!

Idag har jag städat mitt rum, och pluggat lite. Jag har likzåm tre prov nästa vecka. Tungt, jo tack jag vet. Eh, får se hur det går. Veckan efter det är det iaf lov! yippie. Och på lovet blir det massa spelningar jag ska på. 3 november är iaf bokat! unconditionals ska lira, mitt favorit band ;* haha!

glasses

Örebro Rockgymnasie.

Vilken underbart fin skola. Om man nu kan kalla det. Okej, det är en skola. Men det såg det verkligen inte ut som, och lektionerna .. dom var som en lek. Man lärde sig as mycket, och allt var intressant, verkligen! Trodde aldrig att jag skulle utrycka mig så om en skola. tihi ;>

Alla var verkligen as trevliga, och björn gjorde min dag till en dag fylld med ös och röj. Seriöst, du är så jävla otroligt bra på din grej! Ser fan nästan upp till dig, jag har så jävla mycket att lära mig av dig. Så du måste, jag ber dig :)

btw, så ringde björn mig nyss! Han var typ i örebro. På skolan. Lyssna här, dom var liksom i skolan halv 12 en fredagskväll. För det får man. Man får repa där. Man får låna studion. Man får äta om man vill. Så jävla soft! jag dör.

Nu vill man bara dit, börja imorrn. Jag vet att det är lördag, men det kvittar. Så himmla intressant.
Och jag hade jävligt kul igår. Jävligt många bra band som lirade. Och björn är bara så otroligt skön. Bjuder verkligen på sig själv. Det uppskattar man så mycket.

Känns som om jag typ suttit här och motiverat varför Björn är bra. Okej, kanske jag har gjort. Men den mannen alltså, han är en klass för sig. ge mig!

Sedan så repade vi idah. och tro mig, det har aldrig gått såhär bra. Det måste vart för besöket på örebro rockgymnasie som förde med sig talanger. Vi var bäst idag i replokalen. Så jävla taggade. Jag såg också att Warre hade skrivit ett lite medelande på väggen till mig. "Hej Sara // Warre " Det var jätte kul. inte så att jag typ höll på att garva ihjäl mig så, men ni förstår. Vill också uppmana dig Warre, om att du ska hålla utkik där på väggen // Kungen.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Har ju iofs mina funderingar om vad jag tror kommer hända. Men förhoppningsvis så händer det inte. Vill inte softa en till helg. Nu vill jag ut! Typ, träffa folk. Känner mig så ensam, elr. Fan va dum jag är! Jag är inte ens ensam. Bara känns så ibland typ.

Aja, det jag ville komma fram till är att Björn är min idol, och jag ska fanimej lösa allt dethär med dedär skolan. Och det som sker, blir bäst. Hirråp! ;*


plugg.

Är det så himmla mycket av just nu. Vore skönt att bara slippa allt en dag, inte ens behöva tänka på något som har med skolan att göra. Det ska jag faktiskt få göra imorgon, på sätt och vis. alltså, ska till örebro rockgymnasium. Men kommer ju fortfarande få dubbelt så mycket plugg, eftersom jag missar rätt mycket i skolan, så det är tungt. fast ser fortfarande fram emot imorgon. :) det blir skitakul.

Somsagt, idag har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat. Det är typ mitt liv justnu. Plugg in my heart. Speciellt såhär inför höstlovet. Det ska bli så jävla skönt med lov. Liksom, åh. Då ska jag verkligen ta vara på min lediga tid. Försöka göra så mycket som möjligt, men samtidigt så lite. Vore skönt att bara inte göra någoting någon dag, någon gång. Sen blir det mycket tid till repningen, tacka gud för det. Blev ju inge rep alls i tisdags. Så nu på fredag kör vi igån igen. Längtar. Och gud så mycket inspiration vi kommer få imorgon. Längtar ;>

Vad ska man annars säga. Jag vet inte riktigt om jag vill, eller om det är värt. Kanske inte ens intressant heller. vilket som. Vet inte om jag orkar skriva ner hur jag mår. Dock för att det blir mycket text. status. Men jag klarar mig. Nu ska jag konsentrera mig på skolan sista veckan innan lovet.

repning idag.

Skulle det blivit. Men det blev inte så. Eller, på sätt och vis blev det så ^^ johanna ska komma över hit till mig, snart! Lira lite gitarr och sätta en melodi till en text hon skrev i sommras. Jag tror nog det ska bli bra.
Sen har jag funderat. Vi måste typ göra en "without you" låt till. För den låten, är helt enkelt bäst. Linnea sa det idag. " den sätter sig i huvudet så sjunger man på den jätte ofta" Och det är det man ska tillverka. Låtar som folk får på hjärnan, och låtar dom inte kan släppa. Typ, Radio låtar. Dock så kan dom uppfattas dryga av vissa, men oftast bra.

Jag vet inte vad jag ska mig till. Så himmla mycket just nu med skolan. Plugg varje dag, och inte 30 minuter, utan det sträcker sig mellan 2-4 h läxläsning. Det tar kål på mig. Men stark som man är, så klarar man det. Jag menar, har man gått i 9x på nybyggeskolan i 3 år, då är dethär ingen lek. Därimot är franskalektionerna lite skillnad gämnfört med gunborgs. fniss!

där kommer vi stå en vacker dag.

sahara hotnights

daisy thrill

daisy thrill
Daisy Thrill.



good old days

min gammla tandem cykel. saknar ;<

2004


tihi

det tar tid att lära sig något, men den tiden är det värt, fniss.