femtio dagar kvar

sen bär det av.
till thailand med sofie + familj.
längtar rejält mycket, och har gjort det sen februari månad 2007.
7 december till 22 december.

Jag är utmattad. Orkar inte plugga och sjukt opepp på saker. Behöver höstlov nu! :)


noone is gonna save you this time

Gårdagen var rolig tills det kom några "dryga drägg" hem till mig så fick lov att skjutsa ut alla. Sorry, men vad ska man göra. Orka komma för att ha nånstans att sitta och drägga så respektlöst.
Annars mysigt, och överasningen gick hela vägen =D


           

red light

Du anar inte vad som hände mig igår. Alltså, det är nästan omöjligt. Jag och sofie var påväg att klä på oss för att åka till replokalen. I vår möss-låda tog jag fram en gammal basker jag brukade använda förrut. Tänkte att jag skulle skämta med sofie genom att ta fram den.. Jag tar tag i den och låter den vila på min hand. Sen sticker det till. Sjukt ont. Värre än tusen nålar. Jag blir inte rädd, tänkte att det låg en nål i mössan. 1 sekund senare tänker jag "en nål i mössan?" AH, slänger ner mössan på golvet och ut kryper en geting. En jävla geting den 12 oktober. Då kommer chocken. Jag, sara cederborg, har aldrig någonsin ever fått ett getingstick förrut. Så sker det nu, när det är som omöjligast.
Följden blev ett uppsvullet långfinger på vänster hand.

suprised, ikväll.

tillbaka till samtiden

Då har äntligen kents nya album anlänt! Skivan kom på posten idag och kan klart nu säga att det var ingen besvikelse. Har hunnit lyssna igenom den ca 3 gånger nu och därmed fått mina favorit låtar. En av dom är Våga vara rädd.
Med en Inspirerad elektro pop har kent lyckats mer än väl, ännu en gång. Vad kunde man förvänta sig?

 



Annars idag så har jag vart med sofie. Det var riktigt kul att umgås med henne, inte gjort det på ett tag. Vi gick på stan en snabbis, sen gled hem till mig och bara tog det lungt. Vi var båda rätt så slitna så vi typ powernapa! haha
Efter det stack vi och repade med daisy & det var rätt kul det med. Denna helg är jag ensamhemma, vilket innebär ensamhet, men det ska nog gå att lösa :)

 

if i could, i would.

jag kan ju inte göra mycket annat än att bekänna.
jag är helt enkelt sjukt kass på dethär med att uppdatera min blogg och grejer.
just nu är jag bara så trött efter ca. 3 timmars plugg. Franska & historia prov imorgon är det som gäller.
Dags för tv nu.

sorry, you're not a winner.

the word is out

Peace out.
Menar du peace då eller.. alltså fred? Fred ut broder!
Varför skirver du peace? För att det är ett flashigt ord på engelska eller menaru verkligen fred?
Peace out brother! Fred ut broder! äre så?

På vägen hem efter skolan träffade jag selina. Det visade sig att vi både skulle till myrorna och "fynda". Jag hittade dock inget speciellt, en halsduk och en stickad tröja som kommer från H&M herr avdelning för ett ganska bra tag sen. Selina därimot shoppade loss, en riktigt satser där.
Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Lyssnat igenom tre the strokes skivor och två reagge skivor som jag lånat av johana! Det var sjukt nice.
Dagen i sig har vart rätt seg. Speciellt sista två timmars matte lektionen :<
Längtar till torsdag då ska jag äta spicy.

Kan du tänka dig va mycket god mat kan medföra?

 

På torsdag är det kanelbullens dag<3


                        image20


back in buissnes efter helgen

så att säga.

I helgen har jag stått i. Fan va man har stått i alltså. I fredags var det hässlö som gällde tillsammans med massa folks + att sofie följde med! :D Det var oförväntat kul där. Ägde dans golvet rätt mycket osv. Kvällen slutade med att jag typ spillde ner hela min väska med öl, inklusive sakerna som låg i så avslutade med mc donalds på stan sen hem och tvätt av stuffsen mitt i natten. gillart

Dagen där på var det time to party igen. Klassfest hos selina stod på schemat. Började med att jag gick över till mormor och morfar och åt mat o träffade släkten. Vl framme hos selina drog det igång, folk rulla in och folk rullaut osv. Jag och johanna tog "nattvarden" av selina. :> Eh..  epma jag & jois åt upp deras fylle mat hehe, förlåt. Johanna fick typ 2 pizzaslizar men hon sa själv att hon kunde äta 2 pizzor. På fyllan blev det snack om att starta upp ett band med emelie mfl. Och jag ska se till att det slår igenom. Dock bara jag och empa som kan lira instrument men det ska ju självklart gå att lösa! mer snack om det blev idag i skolan och vi har väl inte kommit fram till så mycket mer än att vi ska spela musik med drag i.. vi ska ha ett namn någon aldrig skulle kunna komma på. Vi ska erövra världen!

Sara: ja, men emelie du kan sjunga & spela piano... Johanna vad vill du spela?
Johanna: eh.. ja veane spelar ingen roll bara jag får va med! :D vi kommer bli kända!
typ.

Rusha igenom tisdag & onsdag då, för sen på torsdag blir det fan spicy hot! längtar sönder! :)
Nu ska jag kanske plugga lite mer historia? och typ.. äta lite godis kanske. Hade fan bodypump idag och det var sjukt jobbigt. Men tack vare emelie inspirationskälla "sälen" så klarade vi det. hejpa!