anteckingar

matisyahu
radiohead
och libertines

..är lite jag måste överföra från gamla datan till min senare!


Farmor kom över och vi fikade osv. efterå åkte jag till sophie. Chips och två filmer blev det. American pie The wedding och House of vax, som visades på kanal 5. Mycket trevligt. Fick massage också! Efterås skjutsade sophie hem mig. Shysst! Eller, iofs så var det jag som skjutsade sen fick hon cykla hem. Shysst vilket som! :)

Nu sitter jag här. "Chattar" med andreas och sophie. Ska väl kolla det sista, rutinerna, sen försöka sova lite. Imorgon blir det partaj hos andre skulle jag tro. Hojta till om någon är sugen! Lördag ska ja va med erik fredik johanna i guess. Söndag, chillzor dag.

Glömde nästan bort höjdunkten på denna dag! Klockan slog 22.00, sommar TV var påväg att startas. Yes! Idag visade dom inslaget från mälarguid turen på mälaren. Mhm, jag var med! haha.. Bra var man. Herregud

Näpp! Nock. Puss.

jusstja

Gårdagen var väldigt rolig. En av de bättre utgångarna på pluto faktiskt. Idag har jag hunnit med att vara i mariefred. Fick med mig hem ett par strumor 8) och lite inredningsgrejor b.la en tavla!

Nu ska jag ladda musik och äta chips ikväll kanske. Det vore gott iallafall


Linnea, Sara och Sandra

tonight tonight tonight we're alright

Mitt öra svider.
Men det går över.
Ikväll ska jag ut.
Men först till stadsparken, vasa, med anna och olle.

Måste köpa mig en god dricka på konsum!
Tack sophie för den goda dkny body lotionen, ikväll kommer jag lukta gott!

That's all from my crib, så att säga.
Jusste! imorgon ska jag till strängnäs kl 10 prick och inte en sekund senare!

slut för idag tack för idag.

they hated to spread gossip

They hated to spread gossip

 

there's a beat in all machines

There's a beat in all machines

Sol & bad har denna dag mest bestått av. Kusinvitamin var här och badade ochsådär. Till lunch åt vi sill och potatis. Riktigt svenskt och riktigt gott. Då jag fått nog av barnskrik och tjat gick jag ut på en promenad. Hälsade även på johanna på hennes jobb och gick en sväng tillsammans med henne och nån äldreboende. Dom är ju allt för roliga ibland!

Idag är det ingen vanlig dag. För idag är det morfars och emelies födelsedag! haha! Vilket resulterar i att det inte blir något rep ikväll.. tråkigt. Ett tag sen vi repade nu. Förhoppningsvis kör vi igen på fredag! congrätZ till er

Bloggen är under uppbyggnad. Blir somsagt aldrig nöjd och det tar några gånger innan jag kommer på hur jag ska göra med alla koder osv. Det är inte lätt.

Har nyligen duschat och ska väll fixa mig snart sen. Ikväll ska jag på kalas! hehe not. Men över till morföräldrarna och äta mat och fika blir det ivarjefall.

Jag har en idé på gång. Det är att, i varje blogg inlägg, tillägna en låt. Inte bara skriftligt utan ska försöka fixa en "mp3-spelare" i bloggen. Det går det vet jag. Måste bara komma på hur!

Solong friend!

hot hot hot

Stan. Friterad kycklingfilé med sötsur sås. Håltagning. Singelbok. Båttrip. Gott. Mys. Sophie

Min dag i stödordsform.

 

Kofta: bikbok
Linne: Gina tricot
Kjol: Emelie Norström
Skor: Skopunkten
Väska: Secondhand

monday you can hold your hand

Idag ska jag ner på stan med Sophie. Lite saker som ska fixas och så ska vi såklart äta på Spicy hot. Jag bjuder! Vi har börjat kört varannan. Dock, så kom jag på nyss, att det var jag som bjöd sist också.. eller min pappa. Så det räknas inte. Nåväl.. för er som tror att jag ska ta 13c, så tror ni fel. Idag ska det provas på något nytt! Wiho.

Ikväll, runt sex - sju ska jag iväg ut på sjön. Mälaren. Jag mormor morfar mamma och micke ska iväg på en guidad tur om mälarens öar osv. Kanske låter trist men båt är alltid kul. Morfar fyller år imorgon så det är lite därför vi ska åka ut ikväll.

Såhär efter sol och bad så är det ju viktigt att smörja in sig och grejer. Men något många glömmer bort är ansiktet. Det utsätts för allting under en dag. Sol, vatten, torka, smuts. Man tror att man är ren. Hehe, då tror man fel. Jag har provat en ny hudvårdsserie. (jag är seriös) Den heter Dermosil. Först började jag med att tvätta ansiktet med en rengörningskräm. Efteråt använde jag ett rengörningsvatten eller vad det kallas. Det avlägnsar smuts otroligt bra. Jag hade duschat och påstått mig vara ren, trots det var bomulsstussen brun. Och då menar jag brun.
   Tvättar av och lägger en ansikstmask med skrubb i. Tar bort gammal hud och man blir super len! Avslutar med en ansiktsmask med spf 30. Redo för dagens äventyr, right?



 Nu ska jag fixa mig lite och ta cykeln ner på stan. Vanligtvis hade jag valt bussen. Men nu är cykeln ingen match, så att säga. Tjoflöjt!

Senseless, aimless

Kashmir påbörjar nytt album! HERREGUD. lycka. Hösten kommer bli grym.
Godnatt!

Det tar tid


Du är bättre än mat

Hur skulle du reagera om en människa sa till dig att du var bättre än mat?
Du är dum i huvudet.

Jag tycker den meningen är klockren. Kan man va bättre än mat? Va underbart. Bättre än thai mat..

Anledningen till detta spektakel är att Erik valde att ta upp det på msn. En rolig tanke tought. Tillfället utsätts för musik, damage good med the deportees. Jag avgudade de sönerna förra sommaren. Dom var bra. Är iofs också nu. Hittade en cd bland min otroligt unika och stora samling. Right.

Dagen har vart slapp. Åkte till eskilstuna, sundbyholm, och badade med familjen och kusin plus mormor&morfar. Åt korv med bröd från hamnkiosken, som förövrigt tog 49 kronor för en liten macka med salami på. usch :( Sedan blev det sol och bad. Väl hemma kom sophie över och vi poolbadade litegranna. Glass och chips spenderades seneftermiddagen med. Johanna var också med. Jag gungade på en gunga. Fick ont i magen.

Är inte nöjd med min layout på min blogg än. När man vet hur allt fungerar vill man bara ha mer och mer och meeer! Därför.. har jag en idé, igen. Ska fixa lite till alltså. Det blir nog bra så småning om. Jag ska köpa ett kastspö så jag kan få en fisk någongång för metspön är inge roliga. So long!

Fett varmt



..och tacka gudarna för det! Kan inte bli mer nöjd. Hel chill kväll hos sophie. Underbar utsikt, god mat och gotti, underbart gitarrspel av mig själv såklart och trevligt sällskap. Tack för ikväll. Tjo

Cykelsemester

..och nu är vi hemma igen. Semestern blev en dag kortare än planerat. Dels för den stekheta värmen men också på grund av vårt speed. Det gick helt enkelt snabbare än vad vi hade tänkt oss. Här nedan följer en kort sumering av de tre dagarna som turist. Även filmer kommer dyka upp inom en snar framtid.

Dag 1 - Västerås - Barkarö - Ryttene - Kvicksund.
Halv elva stod vi klara utanför sophie hus och det var där vi påbörjade vår semester. Tungt och svettigt var det. Första stoppet blev redan i barkarö. Jo, Ellinor fick punka efter endast 8 km. Räddaren i nöden var en äldre man från Sweizh? som förstod sig på dedär med cyklar. Vi hade däck osv. Efter bara 15 minuter så var vi på gång igen. Riktigt varm och svettigt då inga moln alls syntes till. I Ryttene blev det vatten paus utanför kyrkan. Efter kankse 2 timmar gav vi oss ut på riksväg 53 mot kvicksund. Äntligen framme på dag 1.

Först och främst laga lunch - ravioli. Satte upp tält och grejer. Tog det lungt, Åt chips och godis. Avslutade kvällen med grillning och lekar. Spelade bla. fia med ludo. "Ditvägen var som en öken"  Yoga, och slut på dagen.

Dag 2 - Kvicksund - Tumbo - Kungsör - Östtuna - Köping.
Nu blev vi en man mer. Eller kvinna. Emma slöt sig till gruppen redan vid 11 draget. Vi åt mackor och njöt av kvicksunds fina utsikt. I affärn på ica jobbade en bratkille. Dag 2 sattes igång. Vi turades om vem som skulle cykla med cykelkärran. Små grus vägar, Stora riksvägar och cykelvägar. Mälarleden var den sträckan vi mest gled på. Genom kungsör lantområden, torpa och allt där. Vi stannar brevid "skillinge" och badar. Skönt om något. Solar och pustar ut. Lagar nudlar och äter godis, samt samlar krafterna. Efteråt drar vi oss ut ur kungariget och målet var malmö(n).  Kartor må va bra, men när dom är fel suger dom. Det blev en felkörning på minst 40 miuter. "Lite motion har man aldrig dött av" Begav oss mot östtuna då vi hört rykten om en fin rastplats med sjö utsikt och bänkar. Stämde inte riktigt! Helt dött.. bänkarna var skymda bland skogens buskar. Hade vi något val? Vi fortsatte ända fram till köpings ytterkant. Stop. Köttbullar med mos blev kvällens middag. Därefter chips och en massa överskotts energi som resulterade i lite filmklipp och annat roligt. 

Dag 3 - Köping - Mungtorp - Kolbäck - Dingtuna - Västerås.
Tanken var att från början skulle vi stanna mellan kolbäck och dingtuna för att spendera en tredje natt. Dock så var vår speed alldeles för hög så det kändes inte värt. Från ett stall i ytterkanten av köping snyltade vi vatten och resan påbörjades. Glassstop i kolbäck gjorde susen. Färden gick otroligt snabbt. Dingtuna svepte förbi och väl framm i V-ås åkte vi till lövudden och badade och åt mat. Som vi började vår resa, avslutade vi den med ravioli.

Herregud va dessa tre dagar har gått snabbt. Ja visst är man glad att man är hemma. Hettan, vattenbrist, flugor osv må kännas väldigt jobbigt. Ja, det var det. Men kul också. "Vildmarkslivet" är ansrängande. Men cyklingen var inte så hård som jag trodde. Brända axlar och ont i rumpor, det är sånt man får ta! Tack för en trevlig resa. Pic's laddas förmodlingen upp på bilddagboken.

"Ditvägen var som en öken"
Sara "sarizzle" Cederborg


Vi är en man kort

Beslutet fattades idag. Emma är sjuk och får ställa in vår semester. Jag, elli och sophie ska nog klara av det ändå. Var nyss på ica. Precis när jag kommit hem blev jag tvungen att gå till ica igen, sen vidare till emma för att hämta hennes tält som vi ska låna.

På TV går ingenting alls bra. Ska väll göra mig iordning för kvällen snart. Ha en bra helg osv!


Håll ut mina vänner

En ny layout är pågång. Finally! Jag ska "designa" den själv. Ser den framför mig osv.. dock så är det mycket lättare att dröma än att bilda. Så, håll ut.

Imorgon äntligen drar vi iväg. Sommarens äventyr. Ska bli otroligt kul, och är väl medveten om att det kommer bli jobbigt också. Pommesfrites'en ligger i ugnen och när dom är klara ska jag äta mat. Herregud va hungrig jag är. Efteråt ska jag börja packa. Okej.. jag har redan börjat packat men ska rensa bort lite och checka av allt. Det ända jag är lite orolig över just nu är väglaget och cykelkärran. Det går an.

Blev inte mycket uppdatering igår då vi impulsivt åkte ut på landet till markko's sommarstuga. Pilkastning, bastubad, alkoholintag, kubbmatcher är lite utav det vi utförde. Massa mördarsniglar fanns det. Det var inte så mysigt.

När jag är klar bli det en sista skrift här. Yes. Dessutom ska jag "blogga" på papper under tiden vi är borta. haha. Här går man in för sina saker. Man får ju inte svika sina läsare ;)

Hejdå

Äta bör man annars dör man

Blir väkt av ett sms. Klockan slår 11.14. En viss J ber om att få komma över och äta lunch. Orkar jag? Äh, får ta mig upp och nu sitter jag här. Om trettio minuter ska korv och mackaroner stå färdiglagat.
När jag blickar en gång till på min mobil har jag fått yttligare ett sms. "Jag ska till läkare så vi kan inte repa" Fan. Då blev repet inställt också.

Jag har två uppgifter idag. Den ena är att gå till OkQ8 med Sophie ock köpa T-röd. Den andra är att svänga förbi jois ikväll och plocka upp mina skor som hon haft ett bra tag.. annars är det fritt!

Nu måste jag börja laga mat. Tjoflöjt

Nivet, den där känslan

herregud ibland är man bara alltför dum och konstig. Utmaning? usch.

Har nyligen ätit popcorn. Har lite magont hehe. Att man aldrig lär sig. Enligt emmas blogg uppdate så ligger hon med 40 graders feber. Vi får verkligen hopas på att det blir bättre inför trippen.

"vi är ganska lika ändå" sa sophie. vilken förolämpning. haha skoja! Sophie, jag gjorde det. Vad jag ångrat! ha dumt dumt. 

Nåja, dagen har gått snabbt. Imorgon ska jag repa. Borde byta strängar på min gitarr. Har lovat att gjort det sen kanske tre veckor tillbaka. Jag är så dålig.

Säg någon som inte hatar människor som inte står för saker dom säger. Som inte håller det dom lovar. Jag blir så trött på sånt. Endock så ser det ut som om man utsätter sig själv för det way to många gånger. Hur lyckas man? Hur undviker man? please.. Tell! Man tror man är stark. Ensam är stark det är ju så. Men man är ju inte ensam. Man bara tror det. "man" och "man".. jag. Nej! Ska bli skönt att komma iväg som sophie skrev. "Lämnar allt hemma, och när vi kommer tillbaka ska det va borta"

Laddat mp3'n med massa skit. Laddat batterier. Håller åtminstone på med det. Hm.. ladda mobilen ska jag göra. Sen var det väl inte så mycket mer att ladda. Ladda energi möjligvis. Packat har jag, nästan, gjort. Tar alltid med mig för mycket! Någon som verkligen har laddat, det är Elinor celvinge:

Elli säger:

haha fett bra, jag köpte två cykelväskor som man har på sidan plus spännband tiol sovsäcken o det. sen en ny sadel. hahah


Gillar folk som går inför saker! Rätt ska va rätt. Med tanke på ellinors cykel så förstår jag varför hon valde att köpa en ny sadel. haha skoja.

"Vad är ditt problem?"

Tim neu

"Försov" mig lite idag. Ingen stress för det dock men jag gillar att ha lägen under kontroll och ha god tid på mig. Nyss har jag duschat och om ca 1,5 timme drar vi iväg först till ÖB för att storshoppa. Jag hoppas att jag hittar något roligt användbart hihi. Vidare till ica eller något liknande också då vi ska inhandla gröt och ärtsoppa! Herregud denna resa kommer bli rena dietkuren.

 - allt eller inget?

Min kisse ligger här i mitt knä och sover. Vill inte väcka han men jag lär göra det snart då jag borde börja fixa mig litegrann. Riktigt söt och stor kisse. han är inte tjock. han är stor.

Till frukost idag blev det en av mammas hembakade piroger. Det var sådär. Hatar lök strimlorna i den. Så nu vet ni!
Uppdatering följer..


Kom D kom R kom A

√  Cykelbyxor
√  Cykelkärra
√  Reflexväst
√  Cykelhjälm
√  Bandana
√  Kedjeolja och cykelpump
√  Schweizisk armékniv
√  Pannlampa
√  Karta

Planeringen gick himla bra! Allt är ned skrivet i anteckningsblocket. Det jag nyss nämt är bara lite utav den utrustning som kan behövas. Viktigast av allt är ju sen schweiziska armékniven. Skämt och sido, det vore ju kul med en pannlampa iallafall. Vår lista ser inte riktigt ut som över men nästan. Imorgon ska vi handla mat och lite annat nödvändigt. Two a clock, prick!

Har precis kommit hem från sophie. Hon var sugen på godis så jag åkte förbi med lite. Vi kollade på två filmer varav en var "she's a man". Jag undrar hur många gånger jag sett den, och jag undrar hur många gånger jag kommer påpeka att channing tatum är en av de mest stiligaste männen någonsin ♣

Hemma hos sophie var det varmt. Utomhus var det fuktigt. Det resulterade i att cykelfärden hem på 4.27 minuter (japp, jag tog tid) blev en väldigt jobbig restid. Varmt och äckligt.

Nåja! Visst är det allt för konstigt att något så nära ända kan vara så långt bort?

and sunday always comes too late

Sofie och johanna har nyss vart här. Vi åt godsaker och kollade på film, sceleton key ungefär. Den var läskig. Nu gör jag inte så mycket. Är lite trött så antar att det är läggdags snart. Det ska bli skönt att sova i min egna säng =D en hel vecka sen sist. Imorgon bär det av hem till sophies veranda. Där ska det planeras cykelsemestern. Skriva packlistor och vad vi behöver handla osv. Det kommer bli häftigt! Cykelkärran är fixad. Spritköket där med. På torsdag bär det av.

"Kom dra med mig in i ett hörn, kyss mig och ljug, och gör det så bra att jag verkligen tror dig"
Sara "sarizzle" Cederborg

En trogen rocker

Johanna har historia på sin dator. Nyligen har jag fått över lite gamal musik som väcker minnen av en trogen rockare vid namn sara. Året var 2006 och det ända som gällde var stuprör, converse, skinnjacka och ett linne. Tider det! Det jag vill komma fram till är att jag har fått b.la Tim neu's otroligt populära låt loopholes. Väcker minnen när man kriga till skolan i höstmörkret. Dit tillhör också capitalism stole my virginity med T(I)NC. Flashbacks är ju verkligen det bästa i livet. Nästan! Förövrigt så har jag namnsdag idag :)

ikväll blir det till att ta det lungt. Godis ska inhandlas. Snart drar vi iväg på ett äventyr utöver det vanliga. Allt eller inget?


Saturday wait

Gårdagen blev sen. Det resulterar i trötthet, slitet och jobbigt. Idag ska jag fota vimmel, får se när empa hör av sig. Imorgon är det planning inför resan. Det blir två cykelsemestrar, himla roligt!

Nej! Jag får väl tacka för denna vecka då. Dels för att jag haft möjlighet att bott i min mosters lägenhet men också dels för att trevligt sällskap jag haft med mig. Middagar, förfester, filmkvällar. Allt har hänt.

Jag kan nu lämna stället med stolthet, då jag och sofie vaknade upp och började städa. Rättaresagt, jag städade. Rent och fräscht är det nu, står precis som det var när jag kom för en vecka sen. Nu ska jag försöka få med mig allt pack till mamma. Sen sussa. Tack tack tack



"close up"
Sara "sarizzle" Cederborg

i mina tankar

..cyklar vi med ponchos i regnet och letar efter ett boende! Herregud va jag längtar, mindre än en vecka kvar!
hej här är jag och mina vänner sitter på balkongen och njuter av livet. Sigurd ikväll. Puwsss

Friday i'm in love

Glamouretemat igår kan beskrivas som trevligt, annorlunda, posering ovh framför allt gott. Jag skulle bjuda på mat. Slog till med lax, kokad potatis dill eller smögensås och grönsaker. Jag lyckades! Alla var belåtna och nöjda.  under den senaste veckan har jag levt livet som fattig student? Nästan. Jag har inte riktigt vart fattig. Har vart förbi mamma några gånger med tvätt, hämtat pengar, hämtat mat osv. Annars så har jag klarat mig själv galant!

Som jag sa så var det glamour igår, dock så kände jag mig inte så mycket glamour, bortsett från örhängena och halsbandet. Vilket som, tävling blev det. in och rösta!
www.ekallander.blogg.se
Jag hoppas jag har trogna läsare.




Idag väntas rep med världens mest effektiva band! längtar. Ikväll är det party? Ska ivarjefall hem snabbt snabbt efter repet, då kommer e,e och s. Sedan får vi se vart kvällen leder oss. Möjligtvis till sigurds. Imorgon, lördag börjar det efterlängtade! Ska bli himla roligt att komma igång. Mer information dyker upp senare. Det ryktas om en blogg? tihi


"All the boys think she's a spy. She's got Betty Davis eyes"
Sara "sarizzle" Cederborg


glamour baby

Project style skulle setts idag och fotografera vimmel på stan. Dock så ställde vi in det och förflyttar det till lördag. Så, befinn er på stan på lördag eftermiddag så har ni säkert chansen att medverka i västerås grymmaste projektarbete någonsin. Självklart kommer fler tillfällen ges!

Tonight är det glamour som gäller, synd att min "hollywood" lugg är bortklippt. Tihi


thursday never looking back

Vilken tur att jag ställde klockan! Om 40 minuter kommer johanna förbi och ska äta lunch. Trevligt, så jag väntar med frukosten tills dess. Något som inte är lika trevligt är all disk och skit. Det står lite vackra cubes flaskor här som bör kastas!

Gårdagen var trevlig trots att allt inte blev som planerat. Påbörjade kvällen här, avslutade kvällen i mikaeli kyrkan? hehe, nä inte i men utanför. Jag och sarah fick sällskap hem av mogge, anton? Även någon emma och en till grabb som vi träffade på bc. Det var roligt, dock så fick jag höra allt man inte vill höra. Hur mina kusiner och sysslingar beter sig och hur vissa kan va så hatade. Hjärnan vet men hjärtat vill inte förstå.
    Efter att inte kommit någon vart ungefär 700 m från mig så tar jag min cykel och "glider" hemmåt. Det sista jag hör innan jag försvinner mitt i den mörkaste natten (klockan var runt halv fyra och det var jätte ljus ute) är Morgan "Saaaraaaaaaaaaa". Det otroligt fina ljudet försvinner bland dimmorna..

Jag vaknar upp ahhh solen skiner igen.. inte rikigt! Pigg och alert ska jag nu ta tag i några av dagens sysslor.

trött

So long
Förövrigt! Grattis till min moster som fyller fyrttioen år idag! På lördag har jag förövrigt namnsdag. Dendu!
Sara "sarizzle" Cederborg

What about daddy cool?

Dagen ser precis ut somvanligt: Dock så har mitt tangentbord sepat för att jag råkade trycka ner en viss knapp jätte länge: Någon som vet hur man fixar? hjälp

jag åt jätte god mat idag: Var förbi mamma för att lämna smutskläder osv; då fick jag med m;ig pengar att handla för så det blev färsk broccoli (notera färsk) pasta och pasta sås



väldigt gott: tur hade jag också för det blev massor över, vilket jag säkert kommer uppskatta inatt efter krogrundan. Om en stund kommer anna mfl förbi här för lite förpärla, sedan vidare till pluto. Wish me luck :)

Min lugg är jämn? nej, herregud kvinnor som inte kan klippa en lugg äns, och det betalar ja för! åh
What about daddy cool? va?

"Och jag visste inte vad självklarhet var och vet fortfarande kanske inte det, men har vetat att det är någonsans däremellan"


tuesday wednesday heart attack

Jag har klippt mig! Herregud. Jag gjorde det.. igen! Lugg, lugg, kort lugg.
Ush tänker aldrig mer klippa mig på hair & nails. Jätte dåliga, verkligen. Kan inte beskriva hur dom gjorde. Får hoppas att de bli bättre imorgon efter dusch och fixx.

Repade under kvällen och vi tog "steget över tröskeln". Hade stått fast och stampat
på samma ställe några gåner men nu fick vi zigenar-inspiration och är påväg upp igen.
Senare kom emma ellinor och sophie över med popcorn, frukt och en nål. Yes, en nål.
Det skulle ta hål i örat! Sophie tog ett vanligt och det blev mycket bra. För mig därimot
gick det inte alls lika smidigt. Tanken var att ja skulle ta hål i brosket, mitt i örat..
nålen gick in osv.. vilken smärta! Ljudet går inte att beskriva. uh! In med örhänget var tanken, ja!
Bra att den gick igenom. Tyvärr, gjorde väldigt ont och efter ett tag gav jag upp. No more earring for me.

"Jag har klarat av en tatuering, dethär ska inte va några problem"


Jag var nära en heart attack. Nästan.
Väldigt fokuserade tjejer. Jag var mest rädd. Ellinor skratta ibland.
Emma sa med "jag tror det gör ont" ;) Men det går!

Nu sitter sophie och jag kvar här. Hon läser tidningar. Jag uppdaterar här. Antar att det blir sovdags snart. Imorgon kommer folk över hit innan vi ska ut :) Ska bli trevligt. Hur det ska gå med min nya frisyr.. det återstår att se!

"No pain. No gain"
Sara "sarizzle" Cederborg


Brandmän med kattungar

Det tycker jag låter väldigt intressant.

Gårdagen var väldigt mysig. Dock så var filmvalet inte de bästa. Vi såg "The Fog".. dimman alltså. Ingeting för mig. Johanna som skulle upp och jobba idag gick och försökte sova runt halv 1, men det gick inte så bra. Under tiden satt sophie vid datan och jag gick runt och strosa. Senare begav sig sophie hem och jag somnade.
   Imorse stack johanna iväg tidigt, runt 8, jag somnade om och vaknade igen vid 11. Då lagade jag pastasallad med tonfisk, eftersom jag lovat johanna att bjuda henne på lunch idag. Hon kom och vi satt på balkongen och njöt. En halvtimme senare försvann hon igen =< Hon jobbar alldeles här i närheten.


Se vad jag lärt mig! Duktigt tycker jag

Klockan sex ska jag repa med bandet utan namn. Hoppas det går bra! Efter det har jag ingenting planerat. Time will tell. Uppdatering följer..

To do

Dagens "to do list" är inte lång. Jag vet att jag, som varje dag denna vecka, ska vattna blommor, ta in post och kolla om några smultron är mogna. Om det är fallet så ska dom frysas in så Alma får smaka.
Hitills har jag tagit in posten och vattnat blommorna. Har nyss ätit mat och njutit lite utav solen på balkongen.

Nu har jag inga planer alls. Det känns konstigt. Vill hitta på något! Skönt att bo ensam ivarjefall! tihi
To be continue..



Uppdatering;
Jag har pluggat teori, duschat, brännt cdskivor och laddat ner musik, vart hemma och ätit mat och lodat framför tvn. Nu väntar jag på att johanna ska komma. Synd bara att solen inte skiner. Hade vart himla mysigt att sitta ute på balkongen och dricka thé, men nu får det nog bli film istället. Sophie kommer senare, då ska vi se på "festival" om den hinner bli klar.

"jag undrar vad du gör.. och vad jag gjort"
Sara "sarizzle" Cederborg

Restless, restless. Windswept road

Gårdagen var, för mig, en av dom bättre dagarna på väldigt länge! Har inte haft så kul på mega länge.. då menar jag i konsert, musik och upptäckts syfte! Jag och sophie hade tillsammans med jonas och sofie super kul igår i Eskilstuna city. Jag ska härmed försöka beskriva hela vår dag.. i klockslag, så var beredda på ett väldigt långt inlägg!

12.14 - Ramla vi in på sophies bakgård. Jag körde och allt var frid och fröjd. Hela vägen fram till Eskilstuna spelade vi Håkan hellström och sophie var allmänt nervös med tanke på att jag körde, dock så finns det ingen chans till att hon borde vara det, men hon påstår att hon är det hela tiden! Trafiken är inte säker dessa dar.

13.25 - Efter att ha strosat runt och försökt hittat den rätta vägen fram till hotellet, så anlände vi tillslut. Flera varv i rondeller, in på återvändsgator, cirkelkörning var bara lite utav det jag utsatte mina kära passengerare för. Vi kom iallafall tryggt fram. Välbehållna och taggade! Väl på hotellet så var det, till får förvåning, en 120 säng. Vi hade tidigare bokat ett enkelrum och var beredda på att sova skavfötters i en 90'a men, icke! Vilken tur vi hade. Överlyckliga slängde vi oss på sängen och njöt av livet.

16.30 - Efter att ha inhandlat pringles nya chips och fixat klart allt inför kvällen så befann vi oss nere på torget på stan. Letade desperat efter något pasta ställe, dock hitta vi inget.. så det slutade med att vi hamnade på spicy hot. Åt mat, njöt av livet som turist och drack massa cola. Väl efter det var det dags för the big consert. Klockan tickade, och efter lite köbildning som varade runt 1 timme så var vi inne. Vi var där!

20.00 - Håkan påbörjade sin konsert som var otroligt bra! Jag och sophie glassade till en början på en gräsmatta och "smutta" på en cider. Frammåt slutet på håkans spelning begav vi oss in i criewden för att hitta bra platser till Kent. Kär i en ängel, Kom igen Lena och Hurricane gilbert hade hitills gjort min påbörjade kväll till något alldeles speciellt!

 

21.46 - Tystnad och förväntningar blandade med spänning. Ett heltäckande svart skynke täckte scenen där allt skulle hända. Ljust, harmoniskt plingande inleder kvällens höjdpunkt. Pulsen stiger. Skynket faller ner. Publikvrål! Kent gjorde en start som knappast kunde vart bättre. Började lungt men trappa upp tempot mer och mer för varje låt som gick. Kallt kaffe, beskyddaren, den döda vinkeln. Generation x, Utan dina andetag och 747.. listan kan göras lång! Avslutningsvis, som alltid, mannen i den vita hatten. Givet! Jag kunde inte önska mig något mer.

 



01.03 - Ont i fötter. Ont i ben. Hungrig. Sofie, jonas, sophie och jag befinner oss på "kebab house". Äter och äter. Klockan tickar, och jag och S vandrar hem. Hem? 3 km.. till hotellet som var vårt boende för natten. Runt tre slaget däckar vi framför tvn, i sängen, trötta och totalt uppspelta. Det blir svårt att slå denna kväll! "Kärlek"

Nu är klockan faktiskt 01.09. För ett dygn mådde jag som bäst. Befinner mig i min mosters lägenhet, då hon är bortrest. Här ska jag leva en vecka framöver. Riktigt skönt. Sophie, ellinor och emma har vart här. Film, kladdkaka, popcorn osv. Mysigt. Nu ska jag snart släcka och krypa ner i sängen. Restless, restless. Windswept road.


Panik Ångest Stress

Vilken dag! Allt sket sig, ingen skjuts hem, sova ute? för kallt och rastlöst, Boka hotell? Alla rum uppbokade. Jag skojar inte, kollade flera hotell, vandrar hem osv.. uppbokat alltihop! Hopp och besvikelser. Han kunde skjutsa, han kunde inte.. Tillslut, vårt sista hopp typ, så ringde jag till hotelleskilstuna. Inga dubbelrum. Hellvete! Orkar inte mer nu sover jag ute, tänkte jag. 10 minuter senare ringer jag upp "Kan man inte lägga in en extrabädd i ett enkelrum då?" Jo det kunde man, men det var inte säkert att det fanns. 5 minuter efter det ringde  jag upp igen "Hej, det är jag! eeh.. extrabädd. Jusste!" Det finns inga.. HELLVETE! Tillslut fick jag och sophie dela på ett enkelrum. Dela på en 90 säng. Herregud, pengarna försvinner för ingenting. För tak på huvudet. För att få se kent. En dag, en kväll, en morgon i eskilstuna city. Finally är det klart iallafall! Usch vad denna dag har vart förvirrad och stressig. Ni må tycka att jag klagar.. men det är sant! o.O
Allt detta för kent och håkan hellström. Det måste bli det bästa någonsin!

Det kommer bli kul! Jag längtar. Jag ska köra dit. Trevligt. Nästa vecka blir till att leva fattigt. Hur ska allt gå ihop?


"Glöm det, motherfucker, det här är ett Rusiak-beat!"

Friday i'm in love!

Jag undrar hur många gånger jag, på en fredag, har använt denna låttitel? Från och med nästa vecka ska jag använda hela den låten, dess lyrics, till mina rubriker! DET blir kul.. kanske!

Jag har nyss strukit massa kläder och börjar packat lite eftersom jag ska till pappa senare idag, och sen vidare till moster på söndag! Dock så bor ju hon ca 3 minuter hemifrån mig så vore ju verkligen synd om jag råkade glömma något. Eh, idag blir det rep! Sen hade jag helt glömt bort att vi kanske ska hem till empa.. får se hur det blir. Ska upp tidigt imorgon och köra till eskilstuna! Där blir det en hel dag med lite mat, kanske shopping tillsammans med sophie. (Bror fyller år på söndag). Sen blir det till att köa! For sure! Vi ska köa länge länge.. Kent it is. Sophie börjar sakta men säkert rädda min sommar. Känn dig stolt.

To do list då
Fredag - rep 16.00
Lördag - Eskils, kent, håkan
Söndag - plugga teori, bror 16, anna 18
Måndag - lägenheten* plugga teori. Jag bjuder på mat? filmkväll? Anmäl er om ni är intreserade. HA skoja
Tisdag - * rep 18.00
Onsdag - * Kapten röd och osten med resten
Torsdag - *
Fredag - * rep. 18.00

Veckorna bara flyter fram och vad gör jag? Ingenting vettigt allt nästan. Så himla drygt att åka till körskolan. Peppa
Nu kom mamma hem, värsta tidigt! Så, hon ska laga lite mat wiho! Är hungrig. Snart om 2-3 timmar ska jag ner på stan och hämta ut konsertbiljetterna, sen vidare och repa. Ha en trevlig helg!

"När man väntar på nått gott, väntar man alltid förlänge"
Sara "sarizzle" Cederborg

Ett tidsfördriv att dö för

Igår till idag var jag hos min moster och kära kusin. Åt mat, "lekte", och hade allmänt mysigt. Senare på kvällen kollade vi på världen äckligaste, läskigaste, psykigaste film. REC heter den, och ja den var jävligt läskig faktiskt. Kunde inte sova och vakna mitt i natten av att min lilla kusse typ låg helt konstigt i sängen och sparka på mig typ yey! Drömde också att hela min släkt skulle äta thaimat tillsammans idag.. vilket dock inte stämde så blev lite ledsen i ögat nu va!

Idag åkte vi iväg och handlade lite mat osådär åt mig eftersom jag ska bo i deras lägenhet från och med lördag! Då ska även jag och sophie på kent i eskilstuna. Det ska bli det bästa någonsin! <3
Ja, jag ska bo själv i en vecka, vilket var as skönt förra sommarn så hejja mig! Nu ska sophie ladda ner musik åt mig.. tjillevippen!

ps. har morgan pålsson på dvd nu. himla bra. ds


Milla jovovich

milla jovovich

Besvikensara_90

Äsh! Det gick inte hela vägen. Att gå upp och läsa tidningen klockan 8 var inte värt det. (När man förlorar så brukar man inte nämna vad det var för då slipper man verka dum och dålig) Så ja nej det  var väll inget speciellt =) Det återblir en gåta.

Jag trodde absolut inte jag skulle känna såhär. Verkligen jätte besviken. Var ju så säker! Hur kan man vara säker i spel? ha, det går ju inte. Nåja, man kan inte få allt!

Nu ska jag lyssna på håkan hellström, plocka i mitt rum, göra något att äta, fläta mitt hår (haha) och vänta på min vän sophie att bli online på msn, för då ska det planeras? hoppas :*

Okej, det var det! Ordinarie uppdatering kring tolvslaget kommer ske som vanligt. Se you!


Spänningen stiger

Är så otroligt nervös inför imorgon. Man kan tycka att det icke är stort, men för mig är det värt hela världen! Nästan.. Ska jag sitta uppe till klockan fyra och ta emot morgon tidningen? Vilken min the postman skulle få om jag stod där, beredd, världens smajl, förväntansfull och trött. 
   Jag känner mig som sune. Då han, dag efter dag, gör allt för att få något annat än en döskalle ring. Ni vet, sunes sommar! Han var minst lika förväntans full som jag är. Men, han blev besviken. Dock så fick han ju sina örhängen tillslut. Happy ending! Jag vill inte tro för mycket.

Nej, jag tänker inte avslöja vad som försigår. En dag till.. en dag till bara! Vill så gärna. Jag är värd det! jag är!

Nog om min väntan och mina förhoppningar och min längtan. Idag repade vi med nya bandet för andra gången. Det går sakta men säkert. Har hitills lyckats suttit ett intro, och lite 1a vers! he he he.. det går bra nu! Efter repetitionen åt jag lite wook och begav mig hem till sophie. Där åts det väldigt mycket godis och chips och nu känner jag mig helt proppmätt! Icke bra, men gud så gott det var!

Mitt sår börjar läka och det kliar enormt! Nu ska jag läsa nya veckorevyn och sova. Bäst man går och lägger sig i tid här för inte får man sova ut! nejnej! Micke renoverar hallen vilket innebär massa borr, illa luktande målarfärg, slipljud, träblankor som rivs osv osv.. Dessutom ska jag ju upp med tuppen imorgon och läsa tidningen! Watch out!

       

"peace ya'll"

Förändring

Är så sugen på något nytt. Usch, köper gläder hit och dit! Allt ser likadant ut men det är nytt! Jag känner för en förändring. Fler hål i öronen, ny frisyr, en till tattuering, upptäcka ett nytt band, annorlunda tankesätt,  I wanna be made!
-Nej jag vill inte bli made. Men vill göra något! Hål i örat, det ska jag fixa! På ett speciellt ställe.. går inte att förklara men ellinor har där och det var super snyggt! Annorlunda frisyr.. finns det ens någon frisyr jag kan ha? Nej, osäker där! Tattuering, wiho mm. På gång! Nacken är bestämt och jag är inne på något symbolaktigt.. Ska vänta länge nog tills jag bestämt mig. "Inom sin tid kära cherlock" som linnea en gång sa till mig. Nytt band? det är upp till dig, klära läsare. Visa mig! Har ju "dunkat" sönder i are droid - i are debut plattan nu. Herregud så bra! Annorlunda tankesätt.. jag borde ha lyckats under detta inlägg?

Nej, men en förändring skulle sitta fint. Något nytt! Jag gav mitt hår mer glans, mer färg, mer näring idag! Färgade det brunt, då det under min utlandsresa blektes ganska mycket år det orangea hållet.

Jag är sugen på choklad. Och chips. Godis. Popcorn. Lite mer choklad. Och en coca-cola. Namedropning på hög nivå! Åt spicyhot idag. Jag undrar vart jag är påväg!? Rullar iväg till repet imorgon antagligen med gitarren under armen. Samtidigt lirar sofie synthpop på jobbet och emelie sjunger soul. Påtal om synth!
- Sofie har fixat en keyboard till oss. En riktig keyboard som emelie ska stå och lira på.

Är detta ett långt inlägg? Det är väl väldigt nära åtminståne? Vill försöka göra världens längsta blogginlägg.. undrar hur långt det är? undra vem som gjorde det? undra hur lång tid det tog? Undra varför den gjorde det så? undra vad det stod där egentligen.. Slå världsrekord med mig!

Jag vill sova.. och vakna upp imorgon. För imorgon är en stor dag. För det är nämligen tisdag! Skämt och sido.. imorgon ska jag vakna tidigt och läsa vlt. Jag har deltagit i en tävling. God bless the jury! Ingenting vore större.


Nåja! Jag undrar hur du har det vart du än är!

Provar något nytt här med! Tjoföljt


Power Big Meet

Vad är bättre än en hel helg fylld med fylla, raggare, "snygga" bilar och drägg? Power Big Meet är verkligen en klass för sig. Stort och glatt! Åter igen gäller det att ta fram det fina ut det fula. Det bra ur det dåliga. Power Meet är inte dåligt. Det är super kul, visst? Men när man bor 100 meter från stohejet så kan det tyckas vara lite allt för livligt.
   Jag har haft en super bra helg. Dock så har jag saknat dendär riktiga sommar-power-känslan. Hur nu den är? Var ju ett tag sen sist. Tummen upp för fredagen, då vädret var på topp! Jag skulle vilja citera Sandra "vinden" Karlsson och Josefin "Sandalen" Sandell: "Vi är lite tuffare, lite snyggare, lite häftigare och framförallt lite dräggigare an alla andra" under power meet helgen.

Trots det så såg jag aldrig de två pinglorna nere på årets hipp! Jag antar, att för engångskull, så smälte dom in i mängden ;)

Jag känner hur jag, för varje dag som går, blir mer och mer vuxen! Idag fick jag 19 av 20 rätt på expressens körkorts teori prov. Mamma har även slutat strykit mina kläder, då hon anser att vi borde klara av det själva. Så, till min ära, och till hennes, så har vi köpt en alldeles egen strykbräda till mig! ha ha.. vuxenstämpel på det!

Som alltid, så ska jag avsluta med ett citat eller ett ordspråk. Frågan är med vilket? Tar fram min bok "Väl valda ord. Citat för alla tillfällen". Bläddrar, och bläddrar. Kärlek, lev, sakna, födelsedag, glädje, förväl.. ja listan kan göras lång!

"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senade visade sig vara osant"
Sara "sarizzle" Cederborg

Like a without

Tänkte bara snabbt kladda ner en todo list! Dels för att jag ska minnas att ta tag i saker, men också för att min almanacka har gått ut för denna termin. Fan va sugigt? :S Nästa år ska jag fan införskaffa mig en årsbunden, inte terminbunden! Pluggisen här! Nej! Gillar bara att ha koll på läget. Planera är det bästa som finns! I guess that jag kommer fylla på den allt efters om. Lets go!

Söndag - städa och fixa massa här hemma! Plugga teori. Ansiktsmask osv. Tända ljus och äta godis
Måndag - Ner till körskolan. Snabb visit på stan. Färga håret med jojs
Tisdag - Repa 16.30
Onsdag -
Torsdag - Thirstslacker möte?
Fredag - Repa 16.30
Lördag - Låna lägenheten? Osäkert ännu..
Söndag - Bror 16 och Anna 18. Congrätz!

Måndag
Tisdag - Repa 18.30
Onsdag - Utgång
Torsdag - Moster 41
Fredag - Repa 18.30
Lördag - Min namnsdag
Söndag

Hjärnan vet men hjärtat vill inte förstå

Ganska konstigt hur vi människor egentligen funkar. Det är inte ens någon idé att jag börjar spekulera kring det. Mitt humör är upp och ner hela tiden, men jag visar det inte. Samma gamla sara på utsidan. Inuti.. helt förkrossad. Nej nej nej! Det är jag inte.. men det är inte som det ska heller. Jag vet inte vart jag har mig själv längre bara.

"Det är dags att du börjar ta tag i ditt liv" säger min bror, som knappt börjat levt än. Vad ser han som inte jag ser?

Idag kan jag stolt komma hem och säga att jag har haft roligt och mått bra. "Jag är stolt över dig sara" fick jag höra från niklas. Jag var den enda som lyckades hålla mig i nyktert tillstånd nere på power meet. Och så skönt det är nu? Herregud vad ja uppskattar denna tid.
   Nu låter jag som en alkolist som nyss insett tiden som nykterist. Så farligt är det inte, men jag måste medge att jag inte haft kontrollen över mig själv de senaste gångerna. Skämmigt? jag vet. Men misstag görs för att man ska lära sig. Och jag har lärt!

Hoppas sophie och johanna mår bra imorgon. Och alla som läser! Sköt om er, och gör misstag! Ni lär er bara. Det är en del av att ta tag i era liv. Som en läkningsprocess..

oj, nu vet jag knappt själv vad jag prata om. Nåväl! Kände att klockan inte blev allt försent när jag kom hem så blev ett inlägg här och nu ska jag gå och sussa.

Hjärnan vet men hjärtat vill inte förstå. En läkningsprocess helt enkelt.. men vart är du? jag är ju här och väntar på dig.

"80-talet vart tog du vägen?"
Sara "sarizzle" Cederborg

let me down gently

Herregud va jag är helt slut. Nivet hur det känns dagen efter att man blivit frisk från t.ex en magsjuka! Man är helt tom i magen och vill bara äta upp allt som finns, men man vet att när man bara ätit lite så mår man minst lika dåligt som man gjorde innan.. Så känner jag nu. Är jätte hungrig, men har fruktansvärt ont i magen. Vill gå och sova, eller egentligen bara bli pigg!!

Har en armbåge som värker något enormt, heja mig! Gårdagen var förfärlig. Sov bort hela dagen nästan, förutom då tjejerna var här och hälsade på ett liten stund. Dethär är ju rena bantningskuren förihellvete! Aldrig mer.. säger jag nu. Både du och jag vet att det kommer hända igen. Men 1 gång är ingen gång.. 2 är lika med noll? Ha ha ha...

Ikväll ska jag väl försöka glida ner till power meet iallafall. Tror det blir nyktert! Wiho.

Livet är väll allt för hårt?!

Efterlängtat

Det känns som om bitarna börjar falla på plats igen. Vadå? Vilka bitar? Vilken dålig inledning. Bitarna i mig och så vidare såklart! Idag ska vi börja repa. Det är mitt liv, jag skanar det!  Vi kommer leverera så bra nu. Nytt band. Nytt material. En ny start

"jamming" it is today. Något som också är efterlängat är Eskobar's senaste skiva. Efter många om och men så beställde jag skivan. Hallå! det gick ju inte att ladda ner, och jag är snål, men vafan.. kom in i matchen! Det var värt det. Medans jag ändå var i farten slängde jag på i are droid också. Gudomligt!

Igår var jag på sminkparty. Det var tur att bruden kunde sminka. JA! Man såg ju ut som en jävla clown efter det. Emma, Sophie, vallis och Ellinor var också där. Bra smink trots allt. MED ALOE VERA SÅKLART! Efter det blev det film hos sophie, typ the vecancy eller något. Och senare på natten gled vi ut till Ängsö. Eh, det ska ju va läskigt osv men det blev snarare en "fet" parodi på det hela. Sophie går runt och sjunga "uti brittas fitta lalala" Britta båt blir skit rädd och lackar sönder medans emma gnäller och vill hem. Jag ber henne att stänga igen kakhålet! Rolig kväll trots allt! Sen jag började jobba tillsammans mes sophie har vi kommit varandra mycket närmare som vi var förrut. The good old days, när vi var bästisar och åt chips varje dag och gick i 3an typ. Det är roligt =D

Nåja tack för mig, hejs!