Lördag

Sitter och väntar på att andre ska komma så vi kan dra vidare hem till farmor. Jag undrar hur många gånger jag behövt gått upp för min trappa idag, känner mig som en invalid när jag går. Men, man får stå sitt kasst! Kvällen igår var ju trots allt riktigt rolig. Därimot alla dessa kullerstenar i stans gamla del borde förnyas! Sjukt hala :( Om man rammlar tre gånger under en kväll, och inte på samma gång utan timmar mellan, då är det inte jag som går opassande.

Funderar på om jag ska ladda upp en bild på mitt vackra knä.. säkert väldigt intressant. not

Nu kommer jag ju inte kunna spela tennis på månda och tisdag. Åh, fan va sugigt. Mitt nya sport-intresse ju så när man ligger i så klart att man ska få förhinder!

Nej! Nu får han ta och komma. Ska ha med mig cykeln också haha, värsta semestern! Cykel cruisa tänkte jag..

Ta hand om er och se upp för kullerstenar! puzz


your mama and ma mama

Gav ifrån oss våra otroligt ompysslade och fina presenter till trion idag. Dom blev väldigt nöjda. Efter det åkte jag i princip nästan hem och glassade i solen. Snart bär det av ut på fredags-äventyr!

ölhemlets

Friday i'm in love

Äntligen fredag! No more school ever, skrev jag, men kom på att har ju ett år kvar.. men no more school in 80 dagar! Haha alltså kan knappt själv fatta det.. åttiodagars sommarlov. Går ju iofs måndag tisdag och onsdag nästa vecka men då är det junitrofén och ådraget.

Nu ska jag till skolan för att fortsätta att skriva en sv-uppsast på en timme, en är det i stort sett över. Ska fika på franskan, känns värt? Denna helg kommer bli otrolig :) Längtar till ikväll.. och är så sugen på att starta med thirstslacker.

Detta är nog den äldsta bild som jag tycker att jag ser äldre på ut än nu. Året var 2005, solen sken, allt var frid och fröjd och jag hade nyss kommit hem från malta!
nigga please

killing machine

Gjorde då retorikprov idag och det gick helt okej tror jag nästan bestämt! Mvg blir svårt att förutspå, men hoppas på det bästa. Påtal om mvg så fick jag fan det i slutbetyg i data! OMFG typ.. jätte glad. Mitt första mvg under hela min gymnasiegång. Efter skolan pysslade jag, bianca och empa lite med de tre muskutörernas presenter. Det tog nästan kol på oss i värmen med tanke på att det var ingen lätt grej kan jag tala om!

Snart ska jag iväg på picknick med en viss S! Det ska bli så mysigt och gott, är vrålhungrig. Kyckling, potatissallad, baugette och loka blir det på ormberget såklart! Haha, tattigaste stället kan många tycka, men det gäller att hitta det fina i det fula. Världens utsikt och såklart solnedgång.

För att beskriva min helg, då jag kommer ha helt fullt upp, så kan jag berätta att imorgon väntas resturang besök på "la pasta" men alla brudar. Efter det drar vi "vuxna" vidare till pluto och där ska det firas något enormt! På lördag har andre räddat min dag. Vi beger oss till köpingsfesten såklart. Jag ska hälsa på min farmor och äta lite mat och även sova över där. Det blir mycket nice. Tillsammans med andre och nicklas ska jag äntligen få se timo, hästpojken och lasse lindh. Söndag ska jag träffa johanna som flyttat hem till kära västerås. Vi ska boka stuga och lite annat trevligt.

Trevlig helg då!
"Om du minns 1960-talet kan du inte ha varit med"





Sophie

sommarben nästan

Aloe vera party del 2

Nu är man inne i mitten på sin otroligt uppbokade vecka. Ikväll är det aloe vera party. Ska iväg om en halv timme och skämma bort mig själv med ansiktsmasker och massa annat skönt.

aloe vera planta Kan man tänka sig att denna planta är så otroligt bra? höhöhöhöh..


Uppdatering Aloe vera party
Kom precis hem, känner mig helt född på nytt osv osv! haha, nej kanske inte men väldigt nära. Idag var det då del 2 kittet som gällde. Först var det rengörning och ansiktsvatten som tog bort döda celler. Efter det var det en slags peeling, riktigt skönt! Strax efter det var det dags för ansiktsmasken som skulle sitta i runt 10 minuter. Det kändes som om man hade en mask på sig, helt stel osådär. Slutligen serumlotion och tillhörande "över lotion". Nu är jag silkeslen som en bebis.

Den 30 juni är det inbokat smink kurs! Brun och sund som jag kommer vara, då jag precis kommit hem från spanien, så ska vi få sminka oss med smink, självklart baserat på aloe vera! Det ska bli riktigt kul. Hör av er om ni vill följa med!

di dånnaz

sitter hos farsgubben, massa gamal musik, massa bra, massa sara 06!
2006 var fan året så jag upptäckte mig själv, trot eller ej! Låter helt wierd men jag har insett det nu.
Senare kommer ett intresant inlägg.. hej

Lite gamla bilder på beställning.
jag och markus sofie och jag jag och bror johanna bästa dagen

Danskar kan också klä sig

Så som sverige, för de mesta stockholm, har sin stockholmstreetstyle (Västerås har också det, dock inte lika stort utbud) så har danmark sin. Och ja, jag kan konstatera att danskar kan faktiskt också klä sig! Sidan är http://www.gademode.dk/ och jag tror att det från början, är någon form av blogg. Himla bra vilketsom!

 

Snart öppnar också projectstyle sina portar till verkligheten.

Min mormor är bäst i världen

Av en ren slump, så stötte jag på min mormor idag på stan. Hon var påväg till jobbet efter att ha ätit lunch, och jag var påväg hemmåt, trodde jag.
Vi hade sen tidigare pratat om ett par sandaler från din sko, vilka hon hade köpt! MEN.. lämnat tillbaka. Rätt som det var drog hon upp en femhundring och bad mig gå och köpa dom till mig! Världens lyckligaste tjej är jag. Dom är så jävla snygga, och jag vet att även sandra och linnea? har eller ska få dom förhoppningsvis.

Så, istället för att åka hem bitter, så kom jag hem värsta glad.
Here they are! Sommarens skönaste sandal haha. Påminner riktigt mycket om mitt senaste inköp som var något liknande fast från H&M, men som sagt.. man kan aldrig få för mycket skor!

skor

Jag börjar se ljust på sommaren. Efter och förvirrad som alltid så inser jag nu att niccokick, som skulle spelat på sigurds förra månaden, blev uppflyttat till mälarveckorna!!! Fan va jag ska dit då. Dessutom gör hoffmaestro sin spelning på peace and love festivalen under lördagen, så hoppet om att se dom är inte helt borta.

NICCOKICK framflyttat!
OBS! Konserten med Niccokick nu på fredag är framflyttad till Västerås Mälarveckorfestival 11 - 14 juni denna sommar. Exakt datum meddelas inom kort. Köpta biljetter återlöses hos oss på Sigurdsgatan25.

Vilken bra start på dagen

hallonkräm med mjölk, knäckemacka och ett stort glas oboy! Riktigt gott var det, och till min förvåning var jag super hungrig.

22 två dar kvar nu då. Längtan är värd all tid i världen, men när det slår in så går det snabbare än någonsin och efteråt frågar man sig själv, hur kan något man längtat efter så mycket helt plötsligt vara över? ganska skumt..

Medelhavsvärmen är på väg, och jag ska utnyttja den! Onsdag, torsdag, fredag, och lördag 25+ upp till 30!! Det är helt sjukt skönt. Tennis i helgen?

andra idag

jag är så på gång nu känner jag! Blogg for life

Var nyss på mötet, och ja.. det var både dåliga och bra nyheter. Det är fortfaranda massa skit med replokalerna, men det bra är att vi får börja repa om ca. tre veckor, förhoppningsvis! ÅH, min sommar är räddad. Äntligen får jag fortsätta med det jag älskar mest.
Det roliga är att alla vi som fått våra replokaler pajjade osv får ställa upp på en konsert i höst så nu gäller det att kämpa hela sommarn på vårt nya projekt! great :)

Imorgon gäller en lektion.. franska, då vi ska kolla på en film. VÄRT! not

"No no no you
You and I, It's like you said
I¡¯m not a Chivers anyway
You look fine" - divine
huvud

Nu börjar jag återigen en nedräkning..

Dagar kvar till spanien  - 23
Idag var det möte och plugga retorik som jag skulle göra. Retoriken är avklarad och nu väntas bandmöte. Ska möta upp emelie om ca. 1,5 h utanför bredbar, sedan vidare till studiefrämjandet. Hoppas dom kommer med nå bra information.

jajustja, jag skulle ta och ändra om min blogg-design litegrann, mer sommar osv, den ser så dyster ut. MEN, såklart så har jag helt glömt bort hur man fixade med alla koderna osv och har inte riktigt tid till att klura på det just nu så det får ta sin tid. "inom sin tid kära cherlock"

Påtal om ingenting så hörde jag idag på radion kent - kräm, vilket påminde mig om hur bra kent egentligen är! Så, nu ska jag lyssna på lite gott gammalt. To be contuinue...


Dagens..


Sista veckan nu

...innan skolan är slut! Wiho
sista riktiga skolveckan dåra. Tänkte, som selina, också göra en "to do" lista under veckan, så jag inte glömmer bort något, då jag har väldigt mycket att göra! Okej, lets go!

Måndag - Engelska "prov" och Bandmöte kl 18.00. Läsa Sv-bok
Tisdag - Börja med projektarbetet? Plugga retorik prov. Åka till pappa
Onsdag - Sv boken utläst, prov. Aloe vera party hos lena
Torsdag - Johanna och josefins födelsedag! Prov i retorik. Möjligtvis sigurds.. Om inte, crosstraining.
Fredag - Sv boken utläst, prov del 2. Resturang och utgång med tjejerna
Lördag - Köpingsfesten?
Söndag - Sandras födelsedag

Så kommer min kommande vecka se ut ungefär. Välidigt uppbokad om ja får säga det själv. Jag brukar inte ha så mykcet att göra. Idag firade vi johanna iförväg för hennes släkt kom på besök då var jag med bjuden. Mycket god mat och fika mmums :)


det var kanske det enda vi kunde göra

Nu gäller det verkligen att vara tillräckligt ego. Alltså, jag har egentligen inte så mycket att komma med. Förstår dig, förstår mig osv.. och det är ingen idé att bli arg? ha, varför skulle jag bli arg, men samtidigt vill jag bara slå sönder någon just nu. Åh! "Jag förstod att nåt ändrats. Ingen mer dramatik. Det var vuxet behärskat långsamt sansat o tråkigt o trist" Jag vill inte, men jag har tänkt. Ibland kan det man egentligen inte vill, kanske vara det bästa. Hoppas verkligen. suck..
Äh, man är väl van vid dessa humörsvägningar. Hela denhär veckan har ju vart totalt uppochner. Ikväll ska jag iallafall umgås med tjejerna och kolla på melodifestivalen. Temat är såklart "bidrags-land". Jag är italien, och ska bringa lite pizza och annat italiensk. Selina står för ölen och annat finskt! Johanna är tyskland, så då blir det ölkorv kombinerad med josses grekiska sallad! Ebba står för drinkarna, då hon valt spanien och ska bjuda på nå gott! Resterande vet jag inte.. men vet att dethär är just vad jag behöver!

We're not the same, dear, as we used to be.
The seasons have changed and so have we.
There was little we could say, and even less that we could do
To stop the ice from getting thinner under me and you

//
Sara@Thirstslacker

Thirstslacker

Den är så på gång! Haha "det är som om ni lever i en helt annan värld" maybe we do
Pokerkväll tonight at josses house! men först storhandling på MAXI!



update

Dagens!

[ x ] Lista min ekonomi - räknat ut litegrann, kommit fram till att allt går åt skogen när man lever "the hills" liv
[ x ] Hålla argumenterande tal - gick förövrigt hur bra som helst. mvg host!
[ x ] Dataprov - easy som en plätt
[ x ] Teori på körskolan - sög dock
[ x ] Dubbel körlektion på körskolan - bättre än bäst! så godkänd på det jag gjorde
[ x ] Plugga retorik - 1 vecka kvar okej?
[ / ] Promenad eller crosstraining - never done!
[ x ] Kryssa i listan - kryss

None
If you dont like my fire, dont come around



Jag förstår verkligen inte vad det är med mig. Igår mådde jag världsdåligt, eller nej det gjorde jag väl kanske inte men var väldigt nedstämd och tyckte allt sög osv! typ "alla kartor o städer vatten o platser som vi aldrig ska få se".
Vilket som, idag har det nästan vart en av de bättre dagarna någonsin! Dagen flöt på och allt gick verkligen riktigt bra för mig. Dock så har jag såklart alltid ekonomibristen i mitt bakhuvud! Nu väntas nämligen en hård period.. inviga bredbar's uteservering imorgon, som förövrigt flyttat och är helt nytt! Sedan ryktades det utgång på kvällen, men får nog skippa det. För nästa vecka är det nämligen utgång på fredag & lördag (köpingsyran=öltält) Och.. veckan efter det på onsdag blir det pluto med trippel S + jois och sandalen i think! Sen är det skolavslutning vilket innebär spicyhot osv. Its all about the money!
    Något som därimot inte handlar om pengar är den omtalade cykelcampingen! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att den slår in. Det vore lycka för mig! ha nej men vore så himla sjukt roligt , jag har alltid drömt om vildmarkslivet på en cykel!

"Du är störd men du har koll" - heirrå

flyg flyg flyg fula fluga flyg

  1. Inge sigurds
  2. Inge pengar
  3. Skoltrött
  4. Utan dig
  5. Sugen på godis
  6. Inge timo

Nu kändes allt bara heeeeelt värdelöst, puuuh tråkigt!
ont i magen varje kväll varför?


Att längta tar tid

men jag har all tid i världen?

Igår övningskörde jag, fickparkera osånt tråkigt! usch
Ett efterlängtat gossip girl visades också senare på kvällen, och efter det var det white chick. Super kul tisdag! Soft om inte..
Ikväll ska jag till sigurds och hänga haha x( Måste dock plugga innan!

men snygg!


gästblogga

Ikväll ska jag gästblogga på www.touchofhumor.blogg.se

Det ska bli väldigt skoj!
Dessutom köpte vi äntligen våra göteborgsbiljetter! det kommer bli grymt

markusevangeliet

har vart ute på en promenad och lyssnat igenom markus krunegårds nya solo skiva, markusevangeliet. Många tummar upp! Hans låttexter är så solklara.

O jag var kär o du var kär o jag stod här o du stod här
Hissnande tankar som vi båda tänkte. Jag tänker dom nu men vad tycker du?
Vad hoppas du? Vad önskar du vad vill du?
Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se

jag känner inte igen dig

dig igen inte känner ja'

aja herrå orka skola imorgon + denhär bloggen läggs snart ner då jag och min väninna emelie startar vårt projekt, project style at blogg.se


sakta men säkert

Har vart ganska dött här känner jag. Inte haft tid osv? haha.. kanske inte.
Vilket som, har fruktansvärt ont i mina axlar, uh. fett jobbigt! Sedan har jag färgat mitt hår, det blev ganska bra.
Skolmässigt så gäller det att ligga i nu i ca. 4veckor, sen väntas världens sommarlov utan sommarjobb! yippe :(
Imorgon är det långdag.. onsdag är det ledigt typ. Torsdag fredag går snabbt, sen helg! skööööööööönt


image71