JAG ÄR KUNG

updt.

Första intrycket är viktigast, och det stämmer alltid.

älskar crazy frog kidzen.

Sing some songs.

For me, my dear.
Igår skrev jag faktiskt en låt. Fast den blev inte så seriös. Den är på svenska. Jag tror, att jag tillsammans med linnea, ska ha ett litet sidoprojekt. Eller johanna. mayby båda. får se :)

Annars så rullar det på. Måste fan ta tag i mitt liv nu. Okej, som om jag inte gjort det förr då. jo självklart. Menar bara på att det fungerar ju inte att gå runt och deppa över saker som aldrig kommer att förändrats, även hur mycket man än vill det. So, let's try to move on now.  Svårt, tungt & förjävligt typ.

Jag är trött.
sofie  - vad har jag sagt om att sova?!?!
sara - eh.. det gör man i graven?
sofie - BRA SARA!

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar? Vad det dig jag såg, när jag svor att aldrig glömma? - Kent.


:<

Alltså, jag är rätt kass på att uppdatera min blogg. Jag är nog mest lat. ;>

Helgen dåra, den har vart fullpackad. Tro mig. Gårdbandsfestivalen ye! Så jävla mycket ös vare. speciellt på jeppas spelning, unconditionals. min förebild, min idol. Jag dör. jag, sofie&linne öste som fan. incl. krippan&Thalleman. HAHA! det var fett jävla skoj.

Sedan blev det massa andra band, såg major scandals. Där jag lyckades få mig en trumm pinne. trummis kasta ut den, och jag tog den. ska dock låna ut den till sofie när vi lirar, hoppas på att den ger oss tur. efter giget kommer dom fram till os, och vi får varssin demo. tack ;*

Kvällen slutar ännu bättre. Vi håller till i "chill-rummet" och chillar och lyssnar och kollar på "open mic" dvs. öppen mic där vem som helst får lira. Warre&Benke bestämmer sig för att lira time for heroes, och det gick as bra! jag blev jätte sugen jag med. Och jag tvingade linnea att medverka. Eftersom hon är ett sånt stor fan av oss, Daisy Thrill så kunde hon våran debut låt - without you. Så jag och linnea lirade den tillsammans! Akustisk gitarr, och sång. På en scen. framför massa folk. det var hur kul som helst! Gick as bra också. nu är jag värsta pepp på att lira med bandet. Vill ha spelning.

Jag kom nyss hem från ingemansland. Kungsör. Jag älskar den staden. Men den väcker fina minnen, som övergår till en helt jävla deprimerande känsla.
Fast jag hade kul! jävligt kul. Var i slussen och repade med några, typ Church on sunday. Dom är jävligt bra. vi med, tihi! Kom rätt mycket folk till sist. det var skoj.
Sedan bärde det av upp till byn, där dom flesta var. Det var liksom kul men kändes typ dumt och stå där. Men jag & sofie drev som fan med nillie, swampish. Johanna and Matelius ;*
Och ja, tack tobias. För att du ställer upp och bryr dig. Vi vet att han är en stor tönt. Totalt störd och han kan verkligen inte tänka klart. Men något är det som gör att jag bryr mig. Och somsagt, jag hatar mig själv för det. Varför kan du inte bara vara du?


sarakungen

sarakungen    Gitarr lektion har jag snart. Det ska bli kul. Inte lirat där på 3 veckor. Dock så
                                                kan  jag typ allt jag lär mig, men kul ändå. Undra vad det bli ikväll :)

fett

är bra. fett med fett. mums. har fettat mycket fett idag. det var fett.
kanelbulle. pannkaka. ostbågar. munk.
imorrn blir det mera!                                                            
för jag håller nämligen på att fettar.

           munk

vinter noll

Haft ett otroligt bra höst lov. jo verkligen! Jag tror inte jag haft såhär fullt upp något lov förr. Jag har stått i varje dag känns det som! Under måndagen spelade vi in i vlt huset. I tisdags var jag i sala och festade. Och var även där lite under onsdagen. På kvällen blev det softination med johanna. Torsdagen spenderade jag med min far, bror & min farmor. Var i eskilstuna, där jag även köpte en ny jacka & tappade bort min vackra "vita" sjal. ( som egentligen hade färgats till beigh ) Fredag, då blev det spelningar på kulturen med tjejorna & warre o co var också med på ett hörn! det var skoj. Mitt efterlängtade band, The Unconditionals lirade. Dom var bra. Jesper är min idol. men det var lite synd, att dom inte kunde lira Time for heroes. Men jag fick en förklaring till det sen, " vi har inte övat på den över tre månader " - godtages!
I lördags åkte jag och johanna till vårat andra hem, kungsör. Alltid lika trevligt där hemma hos pirrko&pekka. Vi kom dit, åt en bit mat, fixade oss och begav oss ut. Träffade på tobbe&lucas, som sedan körde oss vidare hem till putte, där det var fest. Skoj som fan, trevligt folk osv. Axel kom förbi :) en riktig fransman dedär, ojoj. Och sen var tony där. menmen.
Kvällen slutade fint, mycket fint. Sen lite gitarr lirande blev det med. Följde med Church on sunday till deras replokal! Söndagen återstod och då blev det pluggis tajm. Mamma kom och hämtade oss och vi for hem. Inte för att jag pluggade men känns ändå bra att berätta att jag tänkte göra det! btw. så har jag prov i idrott imorgon. skumt.

Jajustja, påtal om imorgon. Linnea ska lira på carlforska då! hihi =) Hon fick hoppa in i The Pailents där dom behövde en keyboardnisst. ( eller vad man nu säger, tihi ) Ser fram emot spelningen imorgon. Alltså, Carlforska scenen klockan 19:00. Be there!